Hængepartier med juice og lidt koncert

Nå, men på sådan en ond onsdag er jeg overmåde skuffet over internettet. Her sker jo simpelthen ingenting? Hvor er alle folk henne?

I stedet ordner jeg hængepartier, for dem har man da altid nogen af. F.eks. mangler jeg lige sådan naturligt og underholdende at flette noget om noget juice ind i et indlæg. Og godt nok er der masser af ord i mig, men helt lige for ligger den bare ikke.

I sommers var pigerne og jeg med til noget i Frederiksberg Have, hvor Innocent lærte pigerne en masse om frugt og grønt, gennem nogle sjove lege og en slags frugt olympiade. De havde en fest og fik totalt lækre goodiebags med hjem, og som man siger, den første er altid gratis. De smoothies og juicer er vanedannende. Så dem drikker vi nu jævnligt. Siden sendte de mig så også smagsprøver på deres nyeste juice med appelsin, pink grape og blodappelsin. Den er lige mig, virkelig opkvikkende om morgnen. Men pigerne kan ikke lide den, den er for sur for dem. Til gengæld plager de til stadighed om de der smoothies i madpakkerne, så jeg køber dem hver gang de er på tilbud. Og det er god kvalitet. Der er virkelig ikke andet i en frugt. Så. Der var lidt reklame for juice.

Ellers var jeg til koncert i Vega i går, og hørte Iron and Wine. Det var muligvis den bedste koncert endnu i år. Det var f a n t a s t i s k. Jeg var helt væk i musikken og lod mig ikke engang irritere over de spader der tager billeder med blitz. Sam Beam stod bare der med to guitarer og en kæmpe forstærker og spillede et fuldt Vega op som om vi var en lille klub og 20 mennesker. Det var nærværende, intenst og perfekt. Og underholdende.

Overraskelsen var opvarmningen. Jesca Hoop fra Californien, som var helt afsindigt dygtig med sin stemme. Hende skal jeg høre mere af. Og da hun så kom på scenen og sang sammen med Mr. Iron and Wine gik det hele op i en højere enhed og jeg tænkte igen, som jeg ofte gør når jeg hører livemusik, at der er en mening med tilværelsen. Mennesket er sat på jorden for at skabe smukke ting og dele dem med hinanden. Og de smukke ting er større end os. Jeg kneb simpelthen en tåre.

Gaffa er jævnt enige med mig.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Sponsoreret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Hængepartier med juice og lidt koncert

  1. Kirsten skriver:

    Hvornår kommer der en like-knap her på blokken? Når man ikke selv har så mange ord, men bare synes, det er smukt at læse dine? I like 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.