Helligdag 1

Åh, vi har haft det så godt har vi.

Torsdag tog vi – Klara og jeg – far skriver opgave – i Zoo kl. 9.30. Ikke et øjeblik for tidligt, eftersom halvdelen af kongens københavn tilsyneladende havde fået samme geniale ide. Men med årskort stryger man lige uden om køen, så det nyder vi 🙂 Vel fremme mødtes vi med maya og iris, kathrine og johanne, og caroline og alberthe. Vi startede i børnezoo, hvor det lykkedes klara at blive væk fra mig 2 gange, men vi fik da både klappet geder, kaniner og jagtet høns. Vi fik også sagt nøøøøj af næsehornene og vi fik rutchet. Så spiste vi madpakker og hvor var det en fryd at se de fire tøser på rad og række, mens de delte leverpostejmadder, agurkestykker, æbler, grønstagssuppe og vandflasker.

Bagefter gik vi over og så på tigerne, som naturligvis sov – er der nogen som ved, om de overhovedet er levende?? de ligger fandme altid og dovner. Og så blev ungerne inspirerede af de sovende tigre og blev også lagt ned for at sove. Det lykkedes uden alt for meget ballade, og så sov de alle 4, mens deres mødre satte sig på den der nye cafe oppe ved indgangen og fik lidt mad og noget the og latte. Kan kun anbefale Den Milde kyllingesalat. MUMS. Og solen skinnede og jeg har fået farve i hele bærret af det. Omkring kl 15 begyndte poderne at vågne, og vi gik hver til sit.

Men så havde Nina og erik ringet, og spugrt om vi ville mødes med dem i botanisk have på vej hjem fra valby. Og da det jo ikke var en omvej, og da vi ikke gad tage hjem endnu, så gjorde vi det. Og så fik klara og erik lige rendt lidt rundt dér. Hvilket jeg synes de var gode til. Vi fik også en is hver, og vi fik jagtet en and, og vi så en sav!! sejt.

Endelig tog vi hjemad, og jeg skal love for at det ikke var noget problem at få klara slået ordentligt ned, den aften. ZZZzzzZZzzzZZZZzzzzZZZzz.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.