Hippotamus Julekonius

Så skal jeg ellers love for at der var nogen, der slukkede for lyset. Ikke spor morsomt at få fri efter 16 og køre en time i halv til hel mørke, med en million modkørende lygter lige i ansigtet. Hvis man ikke var så forbandet træt allerede, så ville det da være lige hvad der skulle til, for at skubbe en ud over kanten!

Og koldt blev det også, så jeg investerede onsdag min mors julegave check i et par nye, brune, langskaftede skindstøvler. Flade, runde snuder, med både snørrer foran, så man kan tilpasse dem perfekt, og med lynlås på indersiden, så man ikke behøver snøre dem op hele tiden. Var også ved at være pletvis isnende med de slidte converse gummisko fra sidst den slags var på mode – var det 92 eller 97? Nå, men der var i al fald huller i dem.
Nye støvler er dejlige og varme og pæne, og blev rost af to tilfældige i dag. En kollega og en butiksansat. Så kan man endelig få nederdele og kjoler på igen. Bliver så træt af jeans om vinteren. Det er for koldt. Man skulle tro det var omvendt, men med nogle gode (uld) strømperbukser under, er en kjole faktisk varmere.
Klara har haft en traumatiserende oplevelse i børnehaven i dag. Eller, måske er det mere mig… hun skal jo nok klare sig, men jeg kan tolke alt muligt ind i det; der er nogen af de andre piger som har klippet i hendes hår. Hun siger, hun ikke så hvem det var, men også at det ikke var nogen af de store. Så er der så hendes såkaldte veninder tilbage. De små biiiartch'es. Tangerer det ikke mobning? Er det kun et spørgsmål om tid nu, før de også begynder at hælde indholdet af hendes prinsessemadkasse ud i sandkassen? Og gemme hendes sutsko? Og sige at hendes tegninger er grimme?? (Det er de IKKE!!!!)
Åh, hvor er reverse-knappen? Få det barn tilbage i sikkerhed i min vom! Så havde jeg da også en bedre undskyldning for at ligne julemandens kone rent krops-mæssigt. Får julemandens kone egentlig flere gaver end gennemsnittet? For så er det måske det værd?
Hm.
Tænker også lidt, at hvis nu jeg IKKE lignede julemandens kone, ikke havde et barn, ikk var 30 og fattig og træt – havde jeg så ikke stået inde på Røvhuspladsen lige nu og hujet af de der P Diddy og Justin og de andre? Eller måske oven i købet haft en varm plads ude i Bella C? Er det gået tilbage for mig? Er det huskøbet der trak det sidste ungdommelige tæppe ud under mig? ER Vanløse bare for langt væk fra Kbh? Burde jeg tage mig sammen?
Maria sagde i går, at jeg er det hippeste menneske hun kender. Men var det fordi hun ville låne min bil? Eller er det hip som i hippotamus julekonius? Eller siger det bare mere om Marias omgangskreds?? Burde HUN tage sig sammen?
Er det en krise? ER jo trods alt november nu – den md der sammen med januar udgør den samlede mest latterlige ophobning spild af tid. Har aldrig forliget mig med de to måneder.
Og SKAL en treårig have en pakkekalender? Hun får jo altså i hoved og popo hele tiden alligevel, og jeg synes ikke jeg gider bruge 2-300 kr. på tilfældige småting og ubrugeligt crap. Selv om jeg synes, det kunne være skægt at lave et eller andet kreativt. Købe 24 husholdnings tændstikæsker, lime dem sammen, beklæde dem med fancy tapet og lime fine perler på som håndtag, sådan at det blev til et lille skuffedarium. (FEDT ord!) Og så kunne man jo bare lægge lidt hårdimser og spænder og den slags i. Det kan hun jo godt lide. Og så et skattekort hver advents søndag, til en større gave, gemt et sted i huset! Det er da en hip ide, ikke?
Nå, men ellers får jeg travlt. Skal til BookwormGrith i morgen, får søster her lørdag og skal på Vintermarked inde på fr.berg, ved det Kgl. Haveselskab – hvor min illustrator Pia Olsen også kommer med sine billeder! – og så vil jeg også finde et loppemarked. Ikke det i øksnehallen. Måske det der ude i Ballerup? 
Stofferfyren skal ud og skabe sig tosset med sit nye arbejde. I drømmer ikke om, hvad for nogen skøre navne de har de mennesker. Det er ren The Office. Men han siger, de er flinke, og han vil gerne ud og lege med dem. Bevares. Det står ham frit for. Nu har vi jo kælderen, hvor han kan overnatte med sine druk-beton-arme og sine andre bivirkninger efter en munter aften.
Så kan vi andre sidde her i fred og ro med et tæppe over benene og en varm kop the, og se det hippe mtv show på tv. Kæft jeg er gammel, mand.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Hippotamus Julekonius

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.