Hjælp

Jeg drukner. Har aldrig tid til at blogge mere. Sover for lidt, spiser for dårligt, arbejder for meget og dør langsomt.

Men hvis nogen falder over Urban i dag, gider I så tage et eks. til mig? Der skulle gerne være en artikel om chick litt, hvor jeg er nævnt som kilde. Og totalt meget virker som om jeg ved noget, om noget.

Og det er ikke løgn. Jeg ved meget, om meget. Pt. er jeg ved at tage en Master i Søvnunderskud.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Hjælp

 1. Kilde i Urban PLUS din blog er nævnt i nyeste nummer af Vi Forældre. “Virkelig sej og sjov mor-blog” står der. Sig mig skal jeg sidde her i Norge og fortælle dig det. Aij du vidste det da godt ik’?

 2. Lone skriver:

  Hej Lidelsesfælle – synes også jeg er ved at drukne i “to-do-helst-today” og deadlines der er alt for tæt på. Har besluttet at droppe sidste studieår, så jeg bliver altså ikke kandidat. Kan bare ikke holde til mere. For lidt søvn, for mange opgaver og så lige toppet med ingen penge (vitterligt, ingen! Har kun lidt studiejob som jo ikke batter meget)er ret så opslidende.
  Sejt at blive citeret eller henvist til!

 3. Trine-Talks skriver:

  Lyder til du trænger til en god gammeldaws slapper ! :0)

 4. julie skriver:

  Jo, jeg vidste godt det der med Vi forældre. Det er en rigtig fin lille linie, som jeg ikke troede nogen ville bemærke 🙂 (men hej hej Vi forældre´s redaktion – I er også mine favoritter!!)
  Tjek også antologien “Hvor går grænsen – Brudflader i den moderne mediekultur” som udkom i forgårs. Der er jeg genstand for seriøs forskning i kapitlen af Anne Scott Sørensen, på side 203! (hej hej Anne! Måske ses vi med pindemadder til reception?)
  Jeg har ikke skaffet mig en Urban fra i dag, så jeg ved ikke om det er i, eller om det er sløjfet pga for useriøse kilder…

 5. julia skriver:

  hej Julie! TILLYKKE med den lækre omtale – URBAN ligger på nettet som webavis, så du kan bare klikke dig igennem siderne. Og master i søvnunderskud: Eksamen består i at tage tøj på efter 3 døgn uden sammenhængende søvn, har jeg hørt.
  KH
  J

 6. Julie skriver:

  – hm, jeg synes ikke det var i onsdag. Måske i dag? Måske næste onsdag?

 7. Julie skriver:

  Hun siger næste onsdag. Vi får se så.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.