hjemme igen

endelig 🙂
jeg har savnet jer og min dagbog så meget, og så var nd nede hele det første døgn vi var hjemme! Spørg lige, om jeg var ved at gå ud af mit gode skind!!
Det har været en dejlig ferie, med masser af sol og afslapning. Det var dejligt med alle de ekstra hænder til Klara, men det har også givet bagslag, for nu vil hun selvfølelig bæres hele tiden og piver bare jeg vender ryggen til hende. Jaja – giv mig et par dage, så bliver hun nok sig selv igen!

Jeg er blevet fint brun og har læst en tyk bog, og så kan man vist heller ikke forvente at få mere ud af sin ferie, vel?
Klara er også blevet lidt lysebrun, på trods af den evige faktor 22, men det klæder hende nu, og det vigtigste må vel være, at hun ikke blev rød?

Der var ingen store sammenstød med min mor, men i længden var de nu alle irriterende på hver deres måde, og jeg må nok bare sande, at jeg elsker mit eget lille liv her i kbh og har sluppet de tidligere så stramme bånd til min familie. Jeg har min egen familie nu, Klara og stoffer, og jeg har det fint med at vi bare passer os selv og følger vores egne små regler og rutiner.
Men min mor fik da vrisset en af sine klassiske kommentarer til stoffer på et tidspunkt, og han blev virkelig tosset (senere, og kun overfor mig). Men på en måde er jeg glad for at det skete, for nu VED han hvordan hun kan være, og næste gang jeg er ked af noget hun har sagt, så ved han at jeg ikke overdriver – at hun virkelig kan være så led.

Klara udvikler sig med rivende hast. Der sker tydeligvis også meget når hun er sammen med så mange mennesker i lang tid. Hun har lært at vinke rigtigt, ikke med hele armen, men med fingrene og håndleddet – det ser så sødt ud – og hun vinker nu hver gang hun går et andet sted hen, hvilket er virkelig smart, for så er man advaret 🙂
Hun har lært at sige tiger og at brøle som en.
Hun snakker som et vandfald, og synes tydeligvis selv det giver masser af mening, men vi forstår kun enkelte ord. F.eks. hej, hov, der ovre, a det? ja og mama.

Og så kom jeg sørme – big surprise – hjem til endnu et brev fra a-kassen! De synes lige de manglede kopier af endnu to lønsedler… jesus, det er da godt jeg er på deltid, ellers havde jeg aldrig tid til at ordne al det for dem! Den ene af de lønsedler de ville have kan jeg ikke finde, så jeg måtte ringe til mit gamle arbejde og bede dem sende en ny kopi. FRYYYYD at ringe og kunne fortælle at jeg fik et nyt (og federe og bedre) job sidste dag i barslen, og at de kan rende mig, at det var dem der mistede noget da de ikke fornyede min kontrakt, mens jeg var på barsel! Haha, så kan de lære det kan de!

Mandag besøgte vi Nina og erik og tirsdag har vi endnu ingen planer. Jeg tror bare vi skal slappe af og hygge os.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.