Hov… coldplay!

Ja, jeg ved godt at maya (hvem af dem? – jeg har to mayalæsere) gentagne gange har mindet mig om, at det er i morgen. Og det er godt hun gjorde det, for jeg troede jo, at jeg var til den koncert for en md siden.

Så jeg kunne godt have glemt det igen. Især da med al den snot der pt tynger mit ellers så kønne hovede. Men så så jeg lige noget af det der Nordisk Musik Priser på tv2, og der optrådte de jo pludselig. Coldplay. Og så gik det pludselig helt op for mig, at det er i morgen. Og selv om det lød som om Chris Martin sang falsk, der på tv, så ved jeg at sådan lyder det ikke i virkeligheden. I virkeligheden lyder det helt fantastisk. Det gjorde det i hvert fald sidst jeg så dem, for 3 år siden, var det i Valby hallen? Det tror jeg. Og jeg var gravid.

Så nu har jeg sat den seneste cd på og sidder helt stille og roligt og opbygger en forventningsfuld stemning, alt i mens jeg udelukkende trækker vejret gennem det ene næsebor. Tror ikke jeg skal op foran og mase rundt, i morgen aften, så bliver jeg da bare kvalt. Jeg må holde mig nede i baggrunden, sammen med alle de andre forkølede knap 30 årige mødre. Hrmpf. Det er også svært at synge med, kan jeg så afsløre, når man ikke kan trække vejret gennem næsen. Lige den del af det tror jeg pt den gode stoffer er taknemmelig for…

Han sidder nemlig her overfor mig, og prøver at koncentrere sig om at skrive en reddi sjaw tale til sin fars 60 års fødselsdagsfest på næste lørdag. Det er med kro og overnatning og hele svineriet og I kan tro, jeg skal sove længe uden barn og i knitrende hvidt hotel sengetøj (kvalificerer forkærlighed for hotelsengetøj egentlig som en fetich?) Jeg kan godt afsløre, i dette intime forum, at jeg også nærer stærke forhåbninger om den helt rette kombination af alkohol og uægteskabeligt samvær. Ikke for meget af det første og en hel masse af det sidste. For meget af det første udelukker ofte det sidste.

Skal også have fundet helt rigtig kjole til det arrangement. Helst en som passer til de lilla MJ's og som ikke får den samlede mængde af perifere tanter og andre ældre kvinder til at stille mig SPØRGSMÅLET. "Nahh?? Venter I så nummer 2 nu?" AARRRGGGGGGG NEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ ASSCLOWNS!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Hov… coldplay!

 1. Julie skriver:

  Aj, hvor er i søde 🙂 Velkommen!

 2. Karina Frederiksen skriver:

  hej Julie ;O))
  kom ind på din logside da jeg søgte på google på “vinterstøvler test” for at finde ud af om jeg nu har været en supermor i mit køb af vinterstøvler til den forekommne sæson eller er lige til skaldespanden hvad det angår…..men så poppede din side op og tjaa så blev jeg jo ligesom hængede her *SS*…
  hvilken fantastisk læsning!!!! jeg har grinet højlydt X mange da jeg jo absolut måtte ALLE dine indlæg igennem og ihhh altså hvor jeg ser mig selv i dig ….!!! Faktisk ringede jeg min veninde op og læste højt for hende så vi sammen har fået rørt lattermusklerne og det er altså fordi at din side så suværent beskriver hverdagens smilehuller….med alt det gode og mindre gode som livet byder os her i trediverne ( er lige blevet 30 sidste år )
  nu er det jo nok ikke lige pennevenner du mangler men altså jeg vil gerne følge dit liv på amager fremover??? …..jeg selv bor i Horsens på Jylland og har tre børn på 10 , 3½ og 2 så jeg har haft travlt!!*GG* – og med 2 !!! forskellige fædre selvfølgelig….;O)) nu bor jeg så i en lille 105 km2 andelsbolig med mand og de tre skønne og forfærdelige børn ( og mand!!…) jeg interesserer mig ikke sådan for at læse men elsker Harry potter som jeg læser højt for min søn ( vi er igang med nr 6 – jeg har dog selv læst den færdig , det gør det lidt nemmere når jeg skal læse højt *S*) derudover er jeg sygeplejerske men hedder dog ikke RIKKE eller noget i den stil og fik ikke min eksamen med superkaraktere – jeg er nærmere den der lige kom igennem – da jeg ikke lavede mere end jeg var nødt til*GG* — men jeg bilder mig ind at jeg er en god en af slagsen !!!! arbejder på en hjerteafdeling på 3 år …..
  nå men faktisk kalder mit arbejde nu – skal møde kl 15.00 – 23.00 sååå jeg håber at høre lidt fra dig ….
  kh. karina

 3. Trine skriver:

  Hej Karina og velkommen ;-D
  Ja vi er godt lige under 200 mennesker som spændt følger med i Julies hverdag og det er alt fra Celine Dion fans til folk med hang til gummistøvle sex… Jeg selv har fulgt med i Julies liv fra et andet sted i – tjaa vel omkring 3 år? Og kigger stadig forbi hvis jeg kan nå det hver dag. Så Julie – tusinde tak for, at vi må følge med i jeres liv. Kærligst fra Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.