hrmpf

Nåmmen, jeg er på en eller anden måde bare blevet så sur. Og det hjælper slet ikke, at jeg også i dag har migræne. Og har brugt det meste af ugen på at være uheldig og komme galt afsted.

Jeg er sur over, at min lejlighed stadig ikke er blevet solgt, og at jeg ikke kan komme videre med den nye, fordi jeg ikke har nogen penge, fordi den gamle ikke er blevet solgt. Min nye seng står stadig i kasser op ad væggen, fordi jeg ikke har penge til madrasser. Mit køkken er stadig halvvejs revet ned, fordi jeg ikke har råd til at bygge noget nyt op igen. Mine megamussel tallerkener og mit smykkeskrin er i en eller anden flyttekasse et eller andet sted, sandsynligvis sammen med Klaras enhjørninge kostume, som vi snart skal bruge til fastalavn. OG jeg er tyk! Meget mere i dag, end i går. 
Og så ender det helt hundrede med, at når vi endelig engang om 20 år har fået lavet det køkken og samlet den seng og plantet hele haven til, så synes jeg ikke 3 værelser er plads nok mere, fordi jeg har fået et barn til, som enten hedder Esther eller Theordor eller muligvis Aisha, og så skal vi sælge den her lejlighed også og flytte igen, uden nogensinde "rigtigt" at have boet her.
Og stoffers bror ringede og sagde, at der var 3 gode jobs stoffer kunne søge dernede ved dem, men ting har bare ændret sig og nu vil jeg hellere gnave min ene arm af, end at flytte sydpå.
Og i mandags !!! – jeeeees, i mandags, wolla jeg sværger mand, jeg kunne have dræbt de gøglere! Måtte aflyse børneteater på arbejde, for 80 børnehavebørn allerede iklædt fuld vinterudrustning og stort set på vej ud af døren, fordi en flok gøglere med nykker brændte mig af. Os af. Jeg mener, hvis du gerne vil spille børneteater, så lad dog være med at lave dine kullisser så tunge, at du ikke selv gider slæbe dem. Og lad være med at komme en halv time for sent, så vores pedel er gået og ikke kan hjælpe dig. Og lad være med at sætte dig ned på din flade og freakin'glo i stedet for selv at begynde at slæbe ind. Og lad være med at KØRE en time før forestillingens start, fordi du nu ikke mener du kan nå at stille op. Lad være med det, med mindre du vil blacklistes som Besværlig i børnebibliotekarkredse. Og jeg er i bestyrelsen nu, mand! De kommer aldrig til at arbejde i den her branche igen! Deres kontrakt sagde ikke noget om, at de ikke selv gad røre en finger, og den sagde heller ikke noget om ønsket køn og muskelmasse på de påkrævede hjælpere. Ej heller stod der noget om, at de gerne måtte komme for sent. Men til gengæld kan jeg garantere, at jeg for fremtiden får indført en paragraf i alle mine kontrakter om, at vi ikke samarbejder med primadonnaer og at hvis man i det mindste ikke kan antage en professionel holdning til sit eget gøgl, så bør man blive klippet og få sig et ordentligt arbejde!
Og sådan har resten af ugen også været! Har kørt langsomt rundt i hagl og er kommet for sent. Og mandag eftermiddag mistede jeg endegyldigt min evne til at afstandsbedømme, og knaldede hovedet ind i en reol i netto og fik skæve briller!
Og i nat drømte jeg, at jeg kørte rundt i new york i en åben sportsvogn, hvilket overhovedet ikke giver nogen mening. Plus jeg blev vækket kl. 03.17 af Klara der ville ud at tisse, hvorefter jeg lå vågen i en halv time mindst, og lyttede til de polske gratisavisbude der skændtes nede på vejen. Var fandme næsten som at bo på amager igen.
Tror også jeg helt har mistet evnen til at blogge. Jeg kan ikke skrive om noget mere, fordi det ikke er anonymt. Jeg trænger til en helt inkognito bitchblog, hvor jeg kan skrive om alt det sjove/interessante. Men det kan ikke lade sig gøre, for jeg er alligevel ude af stand til at holde på en hemmelighed, især mine egne. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

27 Responses to hrmpf

 1. Kamilla skriver:

  dejligt at have dig tilbage alligevel, Julie. Du er underholdende også – også selvom du er sur

 2. mariahønen skriver:

  Møggøglere – du skal bare ikke finde dig i noget. Hvis de ikke har lært hjemmefra at man ALDRIG skuffer pædagoger og især børn, så skal de have det at vide.
  Håber du kommer i godt humør igen snart, for jeg kan ikke undvære dit bloggeri 🙂

 3. Moster Tulle skriver:

  Årh, din stakkel. Her gik vi (alt for) meget ned i pris og fik jo så solgt, til gengæld kan vi jo så slikke sårene. Men vi har valgt at kalde det “Damage Control”.
  Sikke nogle tåbelige gøglere..godt de bliver blacklistet.

 4. christina a. skriver:

  Tak for et godt grin. Du er en meget underholdende sur 😉

 5. Lone skriver:

  Tilslutter mig koret af gøgler-hadere! Og særlig når de skuffer børn…..
  Manden min har lige købt sound-track til “Almost famous”….det er for fedt! Den kan sætte humøret op hos alle, tror jeg.

 6. Annette skriver:

  Årh Julie – op med humøret! Alt kan sælges; det er bare et spørgsmål om den rigtige pris. Med risiko for at lyde bitter må jeg dog sige, at jeg synes det er en fornuftig udvikling på boligmarkedet… Altså at “hvad som helst” ikke bare bliver solgt til overpris på en weekend. Når det hele ligesom er gået lidt i stå skyldes det måske til dels, at folk blev for grådige og lige pressede citronen en kende for hårdt!
  Sæt prisen ned og glæd dig over, at du – trods alt – alligevel kommer til at tjene en formue!

 7. Milos Vendettas skriver:

  Gøglere er notorisk upålidelige.
  Taterpak!

 8. Maria skriver:

  Elsker altså at læse om dit liv – også når alting bare går galt og intet er, som du lige synes, at det skal være… 🙂

 9. Christine skriver:

  Et lille plaster på såret. Måske ved du/I det allerede. Men I kan kontakte skat, eller hvem det nu er, og fortælle at I bor det nye sted og ikke i den gamle lejlighed, så skal I ikke betale ejendomsskat begge steder. Vi har været i samme situation som Jer, har købt hus i Vanløse/Brønshøj og havde i lang tid lejlighed på Frederiksberg. Vi fik dog en del penge tilbage for den der ejendomsskat, det var ikke meget i forhold til tabet, men lidt hjælper jo altid!
  Op med humøret. Det kan jo faktisk kun gå op ad bakke nu, ik 🙂

 10. Julie skriver:

  Ai Christine!! Hvorfor fortæller ens bankmand ikke en sådan noget?? Vil jeg fluks få gjort!!!

 11. Christine skriver:

  Ja, hvorfor gør han ikke det. Og hvorfor gør kommunen ikke. Det var i nyhederne igår. Det er så dumt. Det er en af de ting, hvor man SELV skal gøre opmærksom på det, der er ikke nogen der er flinke og hjælper folk i “nød” som det er at have dobbelt husleje!! (sådan føles det ihvertfald). Blev så forarget over at sådan noget ikke på en eller anden måde går automatisk, men næ nej, man skal selv kende alle de små kringlede regler og selv gætte sig til hvor man kan få penge tilbage. Så tænker man på hvor man ellers ikke lige ved nok om regler, og hvor man ellers kunne have en lettere formue liggende, som bare samlede støv til kommunen eller staten åd det i smug. Hrmpff!

 12. Christine skriver:

  Lige en ting mere. Det fungerer med tilbagevirkende kraft, det med ejendomsskatten. Helt op til 3 år efter. Så du skal ikke tro på dem, hvis du får fat i en uvidende person der siger at det er “for sent” for Jer at få pengene tilbage. Vi fik 4000 tilbage, og selvom det ikke er meget i sådan en stor handel, så kan det da lige give varm mad på bordet noget tid 🙂

 13. Julie skriver:

  Eller en ny madras!

 14. Sanne skriver:

  Selvom du ikke er anonym mere, er du stadig sjov – tak, jeg trængte til lidt klask-på-lårene-latter. Heldigt du ikke kender de gøjlere, så var vi jo gået glip af en sjov historie :o)

 15. Julie skriver:

  Vi har sat prisen 200.000 ned. Den er en af de billigste i hele området nu. Der er INGEN fremvisninger og de samme 20 lejligheder der har været til salg i kvarteret siden juli, er stadig til salg. Jeg synes også den var for dyr først, men nu synes jeg faktisk det er rimeligt. Og jeg har ikke råd til at sætte den længere ned, for så kommer jeg ud af det med gæld i stedet for overskud. Så nu er jeg bare stædig. Nærrige købere!

 16. Moster Tulle skriver:

  Det er bare noget rigtig L. at være sælger i øjeblikket. Har i overvejet at skifte mægler? Vi skiftede mægler efter 5 mdr. og 2 uger efter havde den nye mægler solgt huset. Godt nok til en lavere pris end vi havde regnet med, men han fik da i det mindste en køber i nettet. Noget den anden mægler (home) aldrig nogensinde formåede. 5 fremvisninger på 5 måneder….

 17. Julie skriver:

  Vi har overvejet det meget, men jeg gider bare ikke starte det hele forfra. Og alle de andre lejligheder i området er jo også stadig til salg, selv om de er med andre mæglere.

 18. Moster Tulle skriver:

  Jeg kender flere som har haft til salg i lange tider, så skifter de mægler og vupti, så er huset solgt. Det ER jo mærkeligt, for alle kan jo gå på boligsiden.dk og søge de samme huse, ligegyldig hvilken mægler, der har dem. Har i sådan noget “bud” på den, hvor folk uforpligtende kan byde via nettet?

 19. Christine skriver:

  Vi havde også til salg, og endte med at gå 450.000 ned. Det var bare ikke særlig sjovt. Den havde været til salg længe (Home), og prisen var vist overhovedet ikke realistisk, selvom der var fuld gang i markedet 2 dage før vi satte til salg. Men de 2 dage efter, ja, der stoppede alt op næsten som om nogen havde trukket i nødbremsen. Øv! Kan også sige, at flere i vores vennekreds har skiftet mægler og har haft meget held med det. Og ja, jeg forstår heller ikke helt hvad forskellen er, men der sker åbenbart noget.
  Krydser fingre for at der snart sker noget med Jeres salg!

 20. Julie skriver:

  Ja, vi har det der “byd en pris” på den. Og når de her 3 mdr. udløber, så vil jeg overveje endnu mere at skifte mægler! Men jeg er ikke typen der sådan bare skifter ting ud. Har haft samme bank siden jeg blev født, havde samme kæreste i 8 år – hvor af de 5 var fulde af overvejelser om at skifte ham ud. Jeg er en tryghedsnarkoman.

 21. Lone skriver:

  Men vel ikke så meget at du ikke vil af med lejligheden?? Nye øjne kan være en god ting (eller bare et andet køber-kartotek 😉

 22. sofie skriver:

  Sidder også med leglighed og hus. Den nye mægler til sælge til 350 under hvor vi startede. Skal snakke med banken i dag om vi kan klare det, eller er nød til at flytte igen. Jeg hader det… kan det ikke bare gå over så man kan komme videre med sit liv? Min datter er 17 måneder og har allerede gået i både vuggestue og dagpleje… jeg kan ikke holde ud at tænke på at hun skal flytte igen. Knuden i maven bliver større og større. Håber på forår!!

 23. Julie skriver:

  Nårh sofie – du har det endnu værre! Jeg regner bestemt ikke med at måtte flytte igen! Men man ved selvfølgelig aldrig. Tror bare jeg havde fortrængt den mulighed… Men sker det, så er jeg færdig med københavn! Så flytter jeg til provinsen og får et ordentligt hus!

 24. Irene skriver:

  Julie, øv, troede lige at min kringlede hjerne havde fundet vejen rundt i din …
  Sig mig Julie, sidder du der og siger at man ikke må eje to boliger og udleje den ene? Hvis det er tilfældet, så kan jeg kun sige: Flyt til Eire! Det er da godt nok lige en tand for formynderisk!

 25. Julie skriver:

  Nej nej, selvfølgelig må jeg udleje den ene! Men loven er altid på lejers side, så det kan blive svært at slippe af med en officiel lejer igen, plus der er for meget besvær med det, når den nu er sat til salg. Rent HYPOTETISK set, ville det bedste være nogle af mine venner som bor der uofficielt. Til en meget lav husleje, mod at de så passer den lidt og accepterer evtuelle fremvisninger osv. Men jeg siger IKKE at det forekommer nu. Det er bare en TANKE. 🙂 Men det efter nøje overvejelser den bedste løsning.

 26. Irene skriver:

  Man kan vælge at blive bolighaj og udleje sådan en lejlighed … Blot en tanke!
  Og tillykke med den kommende forøgelse, eller kan jeg ikke læse indenad? …

 27. Julie skriver:

  Øh, nej Irene, det kan du nok ikke 🙂 Ikke endnu i hvert fald. Tro mig, den dag der sker noget i den retning, så behøver du ikke læse indenad for at få budskabet 🙂 Bolighaj, joh, men det er jo ulovligt, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.