Hun sover jo faktisk igennem??Tænk at man nogensinde skulle skrive det her om Klara, og jeg har også været tilbageholdende med det, for så snart man skriver den slags på nettet, så laver de det altid om!
Men det går altså godt med nætterne! Hun kommer i seng mellem 19 og 21, afhængig af, hvornår hun er træt – hvilket igen er afhængigt af om og hvorlænge hun har sovet sidst på eftermiddagen. Jeg tror hun er ved at ændre på det fra to lure til kun en over middag… Nå, men dér kommer hun altså i seng og så vågner hun først 4.30-5.00 og vil ikke sove mere. Så får hun bryst – begge to, for der er ikke så meget som der har været, selv om der stadig er rigeligt. Og så kommer hun over i egen seng igen og sover en time mere. Derefter kommer hun over til os og mosler lidt rundt og så kommer hun ned på gulvet og leger tornado gennem hele soveværelset og SÅ står kristoffer op og giver hende havregrød, mens jeg sover videre.
Omkring kl. 8 kommer hun ind til mig igen og ligger og hygger lidt med brystet, mest for at falde til ro, og så mellem 8 og 9 kommer hun ud på altanen og sover som regel 2½-3 timer.
Så vil hun som sagt gerne sove igen omkring kl 15-16, men jeg vil nu ikke have noget i mod, hvis hun gad rykke det hele lidt, stå senere op, sove senere middagslur og skippe eftermiddagsluren, så hun kom lidt tidligere i seng og sov længere… men måske kommer det af sig selv?

Hun vågner egentlig ikke efter hun er blevet lagt, så jeg synes godt man kan sige at hun sover igennem. Hun brokker sig nogen gange lidt, fordi hun ligger og vælter rundt og kommer til at ligge dårligt – med benene ud mellem tremmerne, hovedet boret op i et hjørne og oven på dynen – men så skal man bare lige rette på hende og hun sover videre i mens. Men fra jeg går i seng mellem 23-24 og til 4.30 dér hører jeg ikke noget til hende. Så det er da flot, ikke? Jeg er sikker på det er fordi vi stoppede med natamningen.

Hun er også ret dygtig om dagen. Er glad for det meste og spiser okay. Er ikke nogen grovæder, men hun spiser da og vokser og trives som hun skal. Hun er ikke kræsen for hun vil gerne smage på alt og spytter ikke meget ud igen, men hun spiser bare ikke store mængder og er ikke så interesseret i mad, når hun har spist de første 5-6 mundfulde og ikke er ved at dø af sult længere.

Hun er stadig meget udadvendt og glad for action. Der skal helst ske noget og vi går i hvert fald ud en gang om dagen, ellers eksploderer hele hytten. Hun er ikke bange for fremmede, men synes mange mennesker er fedt. Jeg aner ikke hvor hun har det fra, for både hendes far og jeg er lidt mere generte og tilbageholdende. Men det er faktisk dejligt at opleve og jeg bliver så stolt af hende, når hun bare charmer sig ind ved alle og altid er nem og glad at have med steder hen.

Hun står meget op og går rundt om alting og fra ting til ting. Ind i mellem slipper hun og tager et skridt fra sofaen til kontorstolen eller fra sin stol til sofabordet – jeg tror ikke det varer længe inden hun går. Hun kan gå gennem hele stuen når hun skubber sin peter-plys skubbevogn foran sig. Måske nogen uger endnu – jeg bliver i hvert fald ikke overrasket hvis hun kan til sin et års fødselsdag d. 7.7. Hendes balance er rigtig god og hun vælter meget sjældent. Hun sætter sig bare helt kontrolleret ned på numsen, eller går i knæ og rejser sig op igen.

Jeg håber jeg kan huske at få hende vejet på mandag til Åbent Hus hos sp'erne, for det er snart længe siden og jeg er spændt på om hun er over de 10 kg. eller ej. Hu ner vokset i højden også, så hun er ikke længere 68, men 73 cm høj 🙂 Så der er håb endnu, om at hun ikke ender som sin gamle lave mor på 160.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.