hurra – hjemme igen!Ja, så er vi endelig hjemme igen. Og jeg er allerede parat til at tage aftsed igen. Hvor er her dog ulidelig VARMT!!!!
Ferien ude i sommerlandet var bare alletiders. Den første uge havde vi huset for os selv, fordi mine forældre var i Norge. Det var rigtig rart at have vaskemaskine, have, fyldt fryser og masser af plads, når nu vi skulle vænne os til det nye liv med Klara.
Så kom mine forældre hjem, og det var også rart, for pludselig var der nogen der lavede kanon lækker grill mad hver aften, nogen der vaskede ens tøj – Klara bruger rigtig meget tøj fordi hun gylper på det hele tiden – og nogen som hyggede om os.
Mine forældre påstod hårdnakket, at de nød at have os der selv om vi blev i 3 uger, for de er jo vilde med Klara og har virkelig puslet om hende. De var også glade for at få så meget tid sammen med Stoffer og lære ham bedre at kende.

Så alt i alt har det bare været pragtfuldt, og det er også rigtig dejligt at Stoffer er studerende, så vi begge er hjemme og sammen med og om Klara nu.

I dag fylder den lille (store) prinsesse så en md. Jeg synes, tiden går så enormt hurtigt. Hun får besøg af SP på onsdag, og jeg vil vædde med hun vejer over 4500 gr.
Vi havde SP på fyn også, og da vejede hun 4400 gr. og var 55 cm. så hun har travlt og er en stor pige.

I morgen skal jeg mødes med føde-på-hvidovre-i-juni tøserne og det glæder jeg mig meget til. Onsdag er første gang jeg skal møde min mødregruppe – også spændende! Og torsdag kommer sp igen.

og nu har stoffer hentet morgenmad, så jeg smutter igen. det er rart at være tilbage og jeg glæder mig til at komme igang med dagbogen igen og til at få læst jer andres.

kh julie og klara, 1 md

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.