hurtigt

lige et hurtigt morgen indlæg – skal med toget til næstved og konferencen Ung 2.0 om 15 min.

JM i går gik fint. Der var hjertelyd, og bebs er åbenbart også ligeså aggressiv som sin mor, for i det jm masede mikrofonen ned i min mave, gav bebs den et ordentligt los, sådan at jeg både kunne mærke det og vi kunne høre sådan en PLONK lige op i mikrofonen. “Fuck af med det maseri” kunne jeg høre sur 18 uger gammel bebs råbe.

Hun var sød og lige meget hvad jeg sagde eller spurgte om, så sagde hun bare, at det var heeeeeelt normalt! Men så ødelagde hun det til sidst, ved at tilbyde mig en glykosebelastningstest, fordi mit bmi er over … noget… Velkommen til de Officielt Tykkes Segment, Julie A. Jeg takkede dog nej til den, for jeg higer ikke efter at møde fastende en dag på hospitalet, få taget et hav af blodprøver og drikke to liter klam klam sukkervand på tom mave. Yrrddd. Jeg får ikke sukkersyge, fordi det gør jeg bare ikke. Og desuden tester de jo mit urin for sukker hver gang de ser mig. 

Og så ringede køberen af min lejlighed. En opringning jeg bare havde ventet på. VIDSTE bare, at jeg ikke slap så let. Et eller andet med en vandlås og det der faldstamme projekt og et brev jeg burde have modtaget fra ingeniøren for 6 mdr. siden. Christ. Det ender med at koste mig alle køkken pengene, skal vi vædde?

Nå, afsted med mig. Jeg skriver først i morgen tidlig igen, fordi hvis dagen i dag bliver som den i går, så tvinger jeg Klara til at gå i seng kl. 19, sådan at jeg kan gå med. Ja, gik i seng kl 19 i går. Og føler mig ikke engang udhvilet. Som mor bliver man nok aldrig udhvilet igen? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til hurtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.