Hus-terapi

Jeg har bare lige været incognito i Vordingborg et døgns tid. Fredag blev der lynhurtigt arrangeret en trøstetur til Vordingborg af angrende og skamfuld fredagsbar-specialeskrivende-kæreste. Ind i pave-mobilen med habbengut, barn og sække fulde af aflagt babytøj til tante Karen og den ufødte kusine. Og afsted gik det, efter dagens rytmiktime med tilhørende milkshake på luans cafe i Kvarterhuset.

Så jeg har skam både slebet og malet radiator, slebet og malet gammel arvet vugge, vasket babylegetøj, hængt tøj til tørre ude i solen og sorteret sække fulde af babytøj. Åhh, hvor terapeutisk. Det er jo en form for offentlig hemmelighed at jeg tænder på ord som vaskesøjle, fuld kælder og drivhus. Mansardtag. Karnap. Kummefryser. Og bare det at opholde sig i et hus og GØRE ting er virkelig afstressende (når det ikke er ens eget køkken som ikke er færdigt, og når det ikke er en selv som har termin om 3-4 uger…) Det var samme følelse der fik mig til at grave kartofler op i Caro's nye villahave og nærmest være skuffet over, at de andre ikke ville være med til at samle hendes nye klædeskabe i soveværelset. Og den samme følelse der gør, at jeg i aftes lå søvnløs og planlagde hvordan jeg skal bygge et legehus til Iris under æbletræet, ude i Maya's nye villahave… Jeg er en form for fast-ejendoms-snylter. Sært nok ligner mit eget hjem en dårlig kopi af et sønderbombet hobbithul i Beirut, men jeg har måske nok givet op overfor de 50 m2 i stærk koalition med den 2 årige?

Søndag aften kørte karen og jeg en tur rundt i vordingborg og så på huse udefra, og det her er altså lige så fint forfra, som det er bagfra… Men der skal laves nogle skillevægge på 1. sal så man kan få mere end et værelse. Det har været til salg et halvt år nu, så måske er det der stadig om endnu et halvt år? Ellers kommer der nok noget andet og bedre, måske oven i købet med børneværelser?

Nå, men så kinesermad, og så tilbage til København med sovende arving i bilen og i dag ørelæge (ganske svagt undertryk på det venstre øre, hvor drænet røg ud), vuggestueaflevering, netværks-kursus og maria på besøg og endelig vuggestueafhentning. Det var omtrænt det. I morgen; møde med anden aktør, forældresamtale i vuggeren og det er det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Hus-terapi

 1. kristina skriver:

  Hej Julie,
  Der var det lige ved at ske igen – jeg havde nærmest interpol i røret – du kan ikke bare tage afsted på den måde uden at advare mig!!!
  er “omtrænt” sydsjællansk?
  knus
  Kristina

 2. kristina skriver:

  Fed køkken og badeværelse – for meget GRÆS
  knus
  Kristina

 3. maya skriver:

  Jamen Julie, hvornår kommer du så og laver legehus? Du ved jo at haven er din!

 4. kirsten skriver:

  Nej Julie. det dur ikke.. Til den pris giver du dig selv til djævlen.. – I hvert fald fælden!
  God dag til dig 🙂
  Kirsten

 5. Carina skriver:

  HOV HOV har du købt nye sko???? Uden at informere os, det kan da ikke være rigtigt..;-)

 6. Pernille skriver:

  Det hus får du ikke.. for der står Pernille på det.
  Hvor er det fedt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.