Hvad er der GALT med verden??

Sad ellers og havde grundig ondt af mig selv, fordi stoffer skulle ud og jeg hader når han kommer sent hjem.
Men så var det jeg tændte for kl 21. tv-avisen og fik andet at tænke på.
Hvad helvede foregår der med verden? Hvad tænker folk på? Hvordan kan så mange folk på samme tid, være så syge i hovederne at de synes det er en god plan at tage en hel skole som gidsler?? Hvordan kan de på nogen måde forestille sig, at det vil GAVNE deres sag???? Ja, jeg ved godt at der er dræbt 42.000 civilie tjetjenere de sidste år, men det gør det da overhovedet ikke spor bedre!
Jeg er dødtræt af alle og enhver, der ikke bare passer sig selv. Alle skulle slappe af og ikke være efter hinanden hele tiden. Bush, europa, israel, palæstina, arabere, bin-laden, tjetjenere – hele flokken – jeg er skide ligeglad med hvem der startede, men det stopper NU!
Gå dog hjem, elsk jeres koner, dyrk jeres haver og opdrag jeres børn ordentligt. Det andet her fører bare ikke til noget! Det er skruen uden ende, hvis man hele tiden skal slås og hævne og tage et øje for et øje.
Men det er jo håbløst – folk vil aldrig lytte på mig – de vil hævne og kæmpe og ødelægge. Bare det var som i gamle dage, og de kunne mødes på en mark allesammen et sted og stikke hinanden ned med bajonetter – så kunne de uskyldige børn da holdes udenfor.
De billeder i tv-avisen – det er det værste jeg nogensinde har set, og jeg så det ellers da fly nr. 2 ramte twin towers. Men det var ikke så tæt på. Det her er forældre med slappe, halvnøgne og beskidte kroppe i armene og hende den lille pige på båren, med det mørke krøllede hår og de slappe arme og blod overalt… jeg kan ikke have det! Det kunne være mig og Klara.
Og en dag bliver hun stor nok og forstår den slags, og hvordan i alverden forklarer man den slags til sit barn? Det er noget lort, er det, og jeg hader det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.