Hvad er det jeg skal?

Ja, jeg skal i hvert fald med toget. Kl. 11.35. Gæt selv hvorhen.

Jeg skal også holde op med at kaste op. Det er belastende i længden, og det trækker heller ikke særlig mange point hjem, når man sidder der blandt fremmede. Kan ikke gøre ret meget, for det har altid været sådan, at alle følelser – de går lige i maven på mig.

Jeg skal være der 13.45. Og det tager ca. en halv time. Og bagefter skal jeg mødes med min svigerinde og hendes bebs, på en cafe lige ved siden af.

Jeg skal være hjemme i København igen sidst på eftermiddagen.

Og så skal jeg vente.

Og SÅ skal jeg blogge!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Hvad er det jeg skal?

 1. Helle skriver:

  Hej Julie
  Du skal da også have et held og lykke med herfra. Hvis det nu ikke lykkes, har jeg et forslag til et job her: http://omtv2.tv2.dk/job/article.php?id=3436635. Jeg ved godt, det ikke lige er din branche, men jeg har en fornemmelse af, at du med din veludviklede kvalitetssans, og gode formuleringsevne vil komme øverst i bunken 🙂
  MVH Helle

 2. Carina skriver:

  Så du skal med toget i over en time, måske halvanden, det indkredeser det jo lidt, Roskilde er for tæt på, men Næstved, Vordingborg, Korsør, men hvis du skal mødes med svigerinde er det jo nok vordingborg eller….uhh glæder mig til sløret løftes helt og krydser selvfølgelig det hele, sender god karma og alt det der.
  Knus

 3. Pernille skriver:

  NU ER DET ALTSÅ AFTEN – DET ER!!! SIG DET SÅ!

 4. Karen skriver:

  SIG DET SIG DET SIG DET!!

 5. Suzy Q skriver:

  HALLO?!?! du må da være hjemme nu. Jeg har tjekket DSB og alt kører planmæssigt.

 6. kriss skriver:

  Drillepind! – kan du ikke have en spand der matcher dine sko med, så opdager de nok næsten ikke at du kaster op:-)
  knus

 7. Suzy-Hang-Around skriver:

  Mange gode vibs herfra, alt er krydset, selv benene på kontorstolen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.