Hvad så med DEN her plan???

Okay, ny ide – så må I lige finde alle ulemperne ved den;

Hvad nu hvis, vi køber en villalejlighed i Vanløse, eller alternativt i Brønshøj, men helst i Vanløse pga Maya og Iris og metroen. Så kunne vi få mere plads, have og vaskekælder og jeg ville have en halv time mindre i transport, fordi jeg kunne køre ret direkte på Hillerødmotorvejen via Jyllingevej, eller i Brønshøj via Frederiksundsvejen. Og stoffer ville nemt kunne komme ind til byen med s-tog eller metro. Og vores venner og familie ville nemt kunne komme til os, med det offentlige. Vi ville ikke blive så isolerede, som i Nordsjælland.

Minusset er, at villalejligheder er dyre – ligeså dyre som meget fede huse længere væk fra Kbh. Men hvis man nu ikke vil længere væk? Og jeg ville ikke miste penge på det, for selv om de ikke stiger så hurtigt mere, så vil de heller ikke falde. Ikke i de områder. Og jeg kunne jo stadig lægge min million kontant, og så skal vi ikke låne så meget og kan helt slippe for det dyre banklån. Og den million ville jo så altid være der og kunne tages ud igen og med til Vordingborg, hvis det kommer så vidt?

Så nu har jeg faktisk bestilt fremvisninger på de her to, i næste uge. Tryk på billedet for at komme til salgsopstillingen.

1. salen i den her...

eller stuen, i den her?

Jeg er umiddelbart mest til den sidste her, fordi den er i stueetagen og haven ser federe ud.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Responses to Hvad så med DEN her plan???

 1. Maja skriver:

  Lyder som en rigtig god idé med en villalejlighed nærmere civilisationen (set i forhold til parcelhus i Nordsjælland), men tror du ikke I bliver kede af, ikke at få lidt mere plads end 73-79 m2?
  Husk det koster altså hurtigt 100K at handle hus/lejlighed i advokatsalær, tinglysning, skøde, mellemomkostninger m.m., så det skulle gerne være en bolig, hvor der er plads nok til jer (+ evt familieforøgelse??) i i hvert fald nogle år frem i tiden – ellers vil din million hurtigt blive brugt på handelsomkostninger i stedet for på jord og mursten.
  Men kan sagtens forstå I gerne vil blive nærmere Kbh!
  Har en andelslejlighed på 86 m2 i Hillerød evt interesse? For så kender jeg en forening, hvor der kommer en til salg til sommer, hvor I muligvis ville kunne komme i betragtning.
  Held og lykke med boligjagten!

 2. ma_ya skriver:

  Synes det lyder som en rigtig fin idé 🙂
  Men hvad med den her: http://www.home.dk/get/475604.html
  Kender dig ikke andet end fra din blog, men synes den her ser meget ud som dig!
  Hvis man nu lige fik de der gulvtæpper revet af, og på sigt måske invisterede i et nyt badeværelse??
  Selvfølgelig er der den der 90’er bue, men mon ikke den var til at leve med?
  Held og lykke med det ihvertfald, og lad os endelig høre mere!
  /Maya

 3. Kom til Jylland, smukke – de mangler en bibliotikar tingest i nabobyens bibliotek og herovre er husene meget billigere – du kan jo købe en herregård for de 2,4 mio..

 4. Julie skriver:

  Hvilken by ligger det bibliotek i, Jens? Og Ma_ya – dit link virker ikke, men jeg tror jeg har set den på nettet, den med 90´er buen 🙂

 5. Lenen skriver:

  Slotsherrensvej er h-æ-s-l-i-g. Grim og larmende og fuld af bilos. Det synes jeg i hvert fald. Kender du Slotsherrensvej, Julie?

 6. Maya skriver:

  Åh, hvor ville jeg dog elske, at I kom ud til os! Måske jeg kunne få Byron til at flytte 😉

 7. Ma_ya skriver:

  Jamen jamen, prøver lige igen så!
  Just in case, at du ikke har set 90’bue vidunderet :-)Sy’s faktisk altså måske at den var et besøg værd, når nu alligevel skal på de kanter? Om ikke andet, så for at jeg i det mindste for min nysgerrighed stillet!

 8. ma_ya skriver:

  Jesus!
  http://www.home.dk/sag/112K2031
  Fandme godt jeg holder påskeferie om et kvarter, sådan som det lige kører for mig i dag!

 9. Julie igen skriver:

  Jeg har kørt på den… men ikke lang tid nok til at fatte helt, hvor hæslig den er, selv om jeg har en mistanke… Men altså, søde venlige lidt naive venner 🙂 – der er en grund til at disse to lejligheder er så billige (ja, det skrev jeg) som de er. Vil jeg have fred og ro oven i hatten så skal jeg op omkring 3 mill. Yes, dejlig by. Men jeg lover jer alle sammen at være super skeptisk og realistisk når jeg kigger på dem, på næste tirsdag.

 10. tine skriver:

  Jeg ville aldrig give så meget for nogle af de huse du har her. Specielt bliver jeg lidt mistænksom når man kan se at det er sommer på det ene billede. Det fortæller mig at huset har været til salg al al for længe. Og hvad er mon grunden til det?????
  Nej, jeg synes virkelig at det vile være synd at smide så mange af dine gode penge væk på sådan nogle dårlige bud. Men jeg har desværre ikke nogle gode råd til noget andet.

 11. D skriver:

  Prøv lige og se Home, Maglegårds Alle, 2860 Søborg. Lidt dyrt men ser finere ud og er lidt større. Ok keder mig lidt når jeg kigger boliger men ikke må købe noget selv.

 12. karin skriver:

  Kære Julie
  Synes de ser fine ud, men bemærker, at der er væesentlig mere plads til den på 1. sal pga. af det ekstra loftsrum.
  At et hus har været til salg længe er ikke nødvendigvis dårligt – kan være godt grundlag for at handle om prisen. Vi har begge gange købt huse, som var lige til “Helt Solgt” til væsentlig reduceret pris, og 2 måneder efter var de adskillige 100.000,- mere værd.
  Held og lykke med dem!
  KH
  Karin
  PS
  Har fået lokalet til vintagetøj i Grønnegade kvarteret til i næste uge, bare ikke sikkert at skoene følger med….

 13. Fru Jensen skriver:

  Kære Julie
  Helt ærligt. Jeg ved selvfølgelig godt, at man ikke kan få noget som helst overhovedet at bo i, som matcher ens økonomi vs. ens ønsker, MEN 2,4 for 73 m2! Hvad sker der lige i det der boligmarkedet?
  Og det er ikke fordi jeg ikke kan sætte mig inde i det og bor i en eller anden kæmpe herskabslejlighed på Israels Plads, med indbyggede vitrineskabe og amoriner i loftet til en husleje på 1.700,00 fordi jeg har været skrevet op på en eller anden insiderliste siden inden jeg blev født.
  Jeg har selv boet på 63 m2, med mand og barn og træk-ud-sofa i stuen og oppe på fjerde etage i alt, alt for lang tid. Til sidst var jeg ved at få spat af ingen plads, ingen luft, legetøj alle vegne. Men i bund og grund var vi også glade, vi boede i 1366 K, og kunne handle kl. 6 om morgenen, hente take-out efter individuelle ønsker (pizza, sushi og thai i et måltid) og have et stærkt lokalt netværk, om det var kiosk-manden, den gamle dame med den lille alt for tykke hund eller bare folk som os, som egentlig vil videre, men også var glade for at være der.
  Jeg har hele tiden sagt, på et eller andet tidspunkt sker det for os, på et eller andet tidspunkt bliver vi dem, folk går og brækker sig over, fordi vi er så heldige. Jeg nægter at flytte udenfor kommunen. Det kan godt være det er utopisk, men sådan er det.
  Vi boede til leje i en ejendom ejet af KBH’s mest uærlige og korrupte udlejer. Med andre ord, stort set ingen startkapital what so ever.
  For ca. en halvtime siden flyttede vi så, vi er nu officielt sådan nogle, folk går og brækker sig over, fordi vi er så heldige at have fundet en andelslejlighed. I København. I stuen. Med egen have. På 100 m2. På Amager. Godt nok nybyggeri, dvs. ingen indbyggede vitrineskabe, ingen amoriner i loftet, ingen små karnapper og småsprossede vinduer. Til gengæld luft, lys, plads, soveværelse.
  Du ved alt om det at bo for højt oppe, med for få kvadratmeter med et lille barn. Og, det ved jeg også.
  Jeg kan godt forstå du vil give de penge, især når du har dem, for det du kan få. Det er nemlig det det drejer sig om i sidste ende. At få noget der opfylder nogle af ens ønsker. Andet er desværre ikke længere muligt.
  I mit tilfælde: mere plads, check! Ikke på 4., check! I KBH, check! Til at betale, check! Alt andet må man skabe selv. Og nej, jeg skal ikke i gang med at klistre flamingo-stuk oppe i loftet i et byggeri fra 2000. Men, taget i betragtning at vi kun har boet der i én uge, føles det som et hjem, selvom der ikke er 4 meter til loftet og franske fyldningsdøre. Vi er der.
  Go for it!
  Hilsen
  Fru Jensen

 14. Julie skriver:

  Fru Jensen – hvor på amager har I fundet sådan en andelsbolig? Og er det noget af det der meget dyre nybyggeri? Og ellers tak for din lange opbakning 🙂

 15. M skriver:

  Kære Julie, er der overhovedet noget at rafle om? I ska’ da ha’ det hvide hus på Slotsherrensvej ska’ i! Det ser herligt ud og kan blive meget Julie’et!
  KH M

 16. Fru Jensen skriver:

  Hej igen! Det er ikke noget af de der HELT dyre nybyggerier, med helt billigt vil jeg nok heller ikke kalde det.
  Men, uanset hvad så ligger det i Sundby, ikke ude i Ørestaden, hvis det var det du tænkte på. Der er faktisk meget hyggeligt og low-key. Perfekt for sådan en lille familie som os. Og stadig tæt på alt, det tager mig 20 minutter at cykle til min datters city-vuggestue (har ikke flyttet hende…).
  Held og lykke med det!

 17. Tigerstriben skriver:

  Jeg vil bare nævne, at selvom det er nogle søde mennesker man flytter ind til (i den anden halvdel af huset) så evd man ikke hvem de kan findepå at sælge til en dag. Jeg kender bare en historie – på meget nært hold – hvor de blev nødt til at sælge efter underboen havde solgt, fordi de simplethen ikke kunne med de nye mennesker. Det er alligevel mange ting man skal enes om. Hvor meget må der rode v. indgangen? Hvordan skal haven holdes? Hvornår skal der nyt tag på og hvilken kvalitet skal det være? Osv. osv. Bare tænk over det!
  Hvorfor ikke investere i en kolonihave? Det har vi gjort og det er fantastisk at bo i byen om vinteren og “på landet” om sommeren…
  Og så held og lykke 🙂

 18. Julie skriver:

  En kolonihave er ingen dårlig ide. Men jeg vil så stadig bo på 4. sal uden vaskemaskine en stor del af året. Og jeg vil ikke få mindre transport til mit job. Kolonihaven skulle jeg nok have haft for 4 år siden. Nu er tiden inde til noget andet. Og det der med naboer – det har jeg også hørt før. Men man må tage chancen, tror jeg.

 19. Monica skriver:

  Hej Julie
  Nu er det ikke for at være alt for lyseslukker-agtig men personlig ville jeg ikke kunne holde larmen ud fra hhv. banen og slotsherrensvej. Jeg bor selv i Vanløse på 8. år – nu på en stille vej (vinkelager) men de 5 år i et stigende mareridt ud til jyllingevej. Nu er mennesker jo forskellige og med forskellige støj-sarthed, så måske du allerede ved at det ikke vil genere dig – det håber jeg. Men jeg blev mere og mere stresset af bil-larmen… og nyder stilheden nu. Bare en advarsel til når I skal se på dem – for de ser skam lækre ud.
  Kh Monica

 20. Sanne skriver:

  Jamen det er jo en heltny plan og den lyder da faktisk ret god – den indeholder plusser for jer alle 3 og kompromisser til alle ligeså. Vi har jo lige besøgt nærmeste børnehave/vuggestue og den kan vi afgjort sige god for – huset derovre om hjørnet ser også udtil at være i pæn stand, dog ligger det lige ud til Slotherrensvej og der er altså lidt støj…. Men plusset på den anden side er at al have ligger bag huset så man ser og hører ikke så meget. Pøj pøj Og I kan jo kigge forbi når fremvisningen er slut ;o)

 21. Suzy Q skriver:

  Det er en god plan. ELLER du kunne blive ved med at søge bibberjobs som lå nærmere dit hjem. Det er jo som regel når man HAR et fedt job, at alle tilbudene kommer væltende 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.