Hvad så savletrold?

Er det spyt du har ned ad hagen? Eller har du bare været ved tandlægen og betalt 1900 kr. for at få en underkæbe der minder dig om skuespilleren Ron Perlman?

Ja, til det sidste. Og det første. Jesus kristus, hvor er det lamt at blive ældre. Der er revner i mine visdomstænder. Meget meget sigende, ikke? Og så lavede min tandlæge dem. Men hvis de senere gør ondt, skal vi rive dem ud alligevel. Og nårh ja, den der ved siden af, er der en fraktion i, og der vil han da godt anbefale en krone. Jeg tror, han er begyndt at spare sammen til jul? På Bahamas?

Men på trods af at jeg i går følte mig som Ron Perlman med verdens største underkæbe – dobbelt bedøvelse dér – jeg kunne intet foretage mig med den nederste del af mit ansigt – tog jeg alligevel forbi Line i Rum 11 og hentede min æske. En æske jeg købte via sms´er sidst Lines dygtige mand fra we:do:wood holdt lagersalg. Men glemte alt om i min stress og min ferie og min stress igen. Nu er den min. Og nu er kaos orden.

FØR: kaos

20121023-213208.jpg

EFTER: orden

20121023-213216.jpg

Heldigt nok vidste Line hvad jeg kom efter, for jeg var ikke i stand til at formulere en hel fornuftig sætning mens jeg var der. Kun “hraj hraj Lhine. Æfke?”

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Hvad så savletrold?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.