Hvad så savletrold?

Er det spyt du har ned ad hagen? Eller har du bare været ved tandlægen og betalt 1900 kr. for at få en underkæbe der minder dig om skuespilleren Ron Perlman?

Ja, til det sidste. Og det første. Jesus kristus, hvor er det lamt at blive ældre. Der er revner i mine visdomstænder. Meget meget sigende, ikke? Og så lavede min tandlæge dem. Men hvis de senere gør ondt, skal vi rive dem ud alligevel. Og nårh ja, den der ved siden af, er der en fraktion i, og der vil han da godt anbefale en krone. Jeg tror, han er begyndt at spare sammen til jul? På Bahamas?

Men på trods af at jeg i går følte mig som Ron Perlman med verdens største underkæbe – dobbelt bedøvelse dér – jeg kunne intet foretage mig med den nederste del af mit ansigt – tog jeg alligevel forbi Line i Rum 11 og hentede min æske. En æske jeg købte via sms´er sidst Lines dygtige mand fra we:do:wood holdt lagersalg. Men glemte alt om i min stress og min ferie og min stress igen. Nu er den min. Og nu er kaos orden.

FØR: kaos

20121023-213208.jpg

EFTER: orden

20121023-213216.jpg

Heldigt nok vidste Line hvad jeg kom efter, for jeg var ikke i stand til at formulere en hel fornuftig sætning mens jeg var der. Kun “hraj hraj Lhine. Æfke?”

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Hvad så savletrold?

 1. Lisbeth skriver:

  … underkæber rocks!!! NOT… Fik engang hevet en visdomstand ud, men fik så meget bedøvelse at tandlægen måtte følge mig hjem da klinikken lukkede… Fååårk jeg var skæv – på flere niveauer ;o) OG så er det endvidere dårlig kombination med vanilieis OG bedøvelse…

 2. Lisbeth skriver:

  PS – feeeeee æfske by the way :o)

 3. Mette T skriver:

  Reparationsalderen kalder min læge det…

 4. Helle skriver:

  Elsker simpethen din blog Julie, haha efske- schavle sjavle- ashh, delighsss blog. GRiner , klukker og griner… århh hvor jeg kender mig selv og sproget , må gud bevare denne blog til vi alle runder 110. år :)))))))))

 5. Lena skriver:

  Min tandlæges familie får ihvertfald flotte, flotte julegaver i år. I maj ” fik” han 6500 kr. af mig for en fin kæbeoperation ( min mand mindes stadig min tavse uge med glæde – for pokker, hvor så jeg ud)…… og i september synes jeg da lige han manglede 11.000 kr. da jeg da liiiiige skulle have en ny stifttand. Hvorfor er det så ski.. dyrt med de tænder…???

 6. understjernerne skriver:

  Ååh jeg får altid sådan lyst til at forsvare tandlæger når jeg læser indlæg som det her. Men i stedet messer jeg at jeg ikke er klinikassistent mere og jeg kan være ligeglad 😉
  Til gengæld kan jeg nikke genkendende til det med ikke at kunne snakke, syntes engang liiiiiige at min chef da godt kunne hive min ene visdomstand ud en morgen hvor vi fik et afbud. Patienterne fik sig så et billigt grin resten af dagen hvor jeg ikke var i stand til andet end at pege og savle :p

  Flot æfke!

 7. Sanne skriver:

  Jeg griner endnu! Din stakkel, hader også at blive ældre, men husk: alderdom slår alligevel alternativet! Rigtig go’ weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.