Hvad var der i pakken?

Ja, det var sørme spændende. Her er, hvad der var:

20120623-183850.jpg

Klara har skrevet brevet og Agnes har tegnet figurerne. Det forestiller eftersigende hende og jeg, samt en græskartærte (??) med et lys i (!?!?) på et bord. Jeg synes mere den minder om en stor fuckfinger? Og hvad sker der for det der vulva tegn på mig??
Men hun har fået dem lamineret nede i børnehaven og klippet dem ud, og de er vældig fine!

I pakken fra Kristoffer var der øreringe og et armbånd. Også meget fine! Og min yndlingsfarve.

20120623-184238.jpg

20120623-184244.jpg

Nu har vi hygget hele dagen. Nåede en tur til stranden, lidt sol i hængekøjen, to vaske til tørre udenfor og lidt oprydning i haven, inden regnen kom. Tror nok vi dropper bålet i den lokale park. Der er først båltale kl 21, og inden de så når at få det drivvåde bål tændt, så tror jeg, jeg er faldet i søvn. I stedet laver vi mojitos og ser en god film, når pigerne sover.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Hvad var der i pakken?

 1. Pollyanna skriver:

  Tillykke med fødselsdagen 🙂 Kan berolige dig med at fyrrerne, absolut ikke har været så slemt som jeg frygtede i sin tid. Synes det er de år, hvor jeg har haft tid og styr på det meste – børnene er mere selvhjulpne, man har styr på sit job og generelt mere tid til sig selv. Er mere lunken på de der halvtredsere, som er der jeg er om et år….

  • Julie skriver:

   Jeg er meget beroliget 🙂 Når jeg tænker på 50, så tænker jeg jeg, at så er mit banklån betalt ud. Det er da noget at se frem til…

 2. Cille skriver:

  Tillykke – og det var da en fantastisk skøn gave :-).
  Tak for god blog forøvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.