Hvem myrdede JR?

Nå, så er jeg færdig med hele 2900 Happiness. Det var en ret Dallas agtig slutning, hvor en pistol ligesom sneg sig rundt om et hjørne og nogen skød Jan Erik Von Bech. Men hvem? Cliffhanger!

Der var ellers en del perle-replikker i de sidste afsnit også. “Såhh, Mercedes, ikke være sur, far køber bare et nyt band til dig”, og ham der psyko-Kevin, der siger “se glad ud, eller jeg smadrer dig æddermæme mand!”

Her til sidst endte stoffer også med at sidde og se med, men det var faktisk lidt irriterende, for lige gyldig hvad Jan Erik Von Bech sagde, så begyndte stoffer at skraldgrine, og det var meget distraherende. Men også smittende.

Men hvad så nu? Lost 3. sæson? Grey´s 1. sæson? Eller den der weirdo Invasion, som handler om nogle rumuhyrer der ankommer med en tornado?

Agnes og jeg har ellers haft en super dag i dag. Vi sov meget længe og så har vi bare tullet rundt og hygget os ude i haven og gået en tur i Irma og den slags. Det er rart at være ude og møde folk og lave ting og bruge penge, men det er nu altså også rart at være hjemme og ikke lave noget (andet end vasketøj og mad og baby) og bare nyde vejret. Jeg er blevet helt brun allerede. Hvilket ellers aldrig sker. Men det her er helt klart min summer of 69. Min summer of låååååååwe, baby! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Hvem myrdede JR?

 1. Linda skriver:

  Jeg stemmer for Grey’s.
  Der er både MCDreamy og MCSteamy og det gider Stoffer helt sikker ikke sidde og grine over, for det er vist en chickflick serie 🙂
  Forresten er der også en spinoff af Grey’s. Private practice som kører på Kanal 4 pt. og lige så god.
  Og hvad med Klovn? Den har jeg lige opdaget er ret sjov. Ham hr. Christensen bryder jeg mig ellers ikke om, men Frank Hvam er da skide sjov og pinlig på samme tid 😉

 2. Irene skriver:

  Julie… som der var en anden, der skrev forleden. Du er nødt til at købe six feet under.
  Den findes til ca 300kr på cdon.dk og det er en fantastisk serie http://youtube.com/watch?v=KYAe0qwg9Yw
  Men den er jo først til når der ikke er sol mere..
  Hils

 3. M skriver:

  Klart Lost 3!!! Er selv i gang med den i disse dage! Det er underholdning, så det brager!!!
  Du må da også ha’ SÅ mange ubesvarede spørgsmål fra sæson 2…? Hvordan kan du overhovedet vente? Se fluks at komme i gang!!!

 4. Ditte skriver:

  Jeg har før benyttet mig af din hjælp, når jeg skulle have et godt råd (gode butikker på Amager og i den dur!). Kom til at tænke på dig i går, da der blev snakket om egnede bøger til en 12-årig dreng, der ikke gider at læse. Jeg har kun forstand på piger, men må melde pas mht. drenge! Har du et godt bud?

 5. Jette skriver:

  Hvad med ‘Artemis Fowl’-serien af Eion Colfer. Den handler om en 12-årig superintelligent dreng, der er ret skrap til det med computere.
  Med venlig hilsen
  Jette *der for første gang poster en kommentar, men som har fulgt denne dejlige underholdende blog i laaang tid*

 6. julie skriver:

  Super god ide Jette – det er gode bøger! Og velkommen også i kommentarfeltet 🙂
  Ellers er der Taynikma serien – det er sådan en blanding af tegninger og tekst, som mange drenge i den alder er ret vilde med. De er også hurtigt læst, så man sikrer sig en succes oplevelse, der kan give blod på tanden.
  – vågen baby – kommer tilbage senere igen 🙂

 7. julie skriver:

  Hej Ditte 🙂 Ja, jeg husker godt hele amager-tråden! Det med ham drengen – gider han bare ikke, men er god til det? Eller synes han også det er lidt svært, og det må i hvert fald ikke være tykke bøger?? Og hvilke emner kan han lide? Er der noget han virkelig brænder for?

 8. Ditte skriver:

  Ja, jeg ved godt, at det var en anelse uspecificeret!! Han er god til at læse, men gider bare ikke. Det med emnerne er straks værre. Han er sådan en dreng, der allerhelst vil sidde foran computeren HELE dagen, hvis han fik lov, men sådan er der vist mange på den alder, der har det. Han bruger rigtig meget tid på at være spejder, men ellers har jeg altså lidt svært ved at diske op med noget. Jeg ved godt, at det er et lidt utaknemmmeligt spørgsmål. Jeg tænkte, at der måske var nogle gode serier, måske fantasy-genren, eller…???

 9. Ditte skriver:

  En blog kan altså bruges til meget. Tusind tak, begge to! Jeg tror, at begge bud er lige i øjet, så jeg har allerede bestilt bøgerne på biblioteket.
  Jeg elskede i øvrigt “Det Gyldne Kompas”, Julie. Jeg er ellers normalt ikke til den genre, men jeg måtte overgive mig helt og aldeles!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.