Hvem ringer klokkerne for?

Nå, men mens jeg sidder og uploader billeder af mit korsstingsbroderi (en sætning man aldrig troede, man ville komme til at skrive, ikke?) så kan vi jo lige så godt snakke om noget andet.

Prøv at gætte, hvad jeg har lavet i dag? Jo, kom nu, prøv. Der er noget, jeg ikke har fortalt nogen, nemlig. Eller, jeg har fortalt det til et par stykker, så´en ikk, men jeg har ikke skrevet det HER og så er det jo ligesom en hemmelighed.

Så gæt. Hvad jeg har lavet i dag? 

Hmm. Har du været på arbejde? Nej, for jeg tog en feriefridag. Hmm, har du været i Odense og holde foredrag om din faglige studietur til USA? Nej, for det var jeg i går! Jo tak, det rigtig fint. Nå, men har du så gjort hovedrent, langt om længe? Nej nej. Hold nu op. Nå, men så siger jeg det bare.

I dag har jeg været i Lilly. Ja, den butik. Men jeg købte ikke noget, for kors hvor var det ikke min stil. Og gæt hvem der HELLER ikke købte noget? Min søster! Og det er ellers hende, der skal giftes!!

JO, gu fa´en skal hun så. For et halvt års tid siden havde hun hverken job eller kæreste, og nu arbejder hun og skal pludselig giftes! Med en rigtig mand og sådan. De har kendt hinanden i 6 mdr. ca. og været officielle facebook kærester i omkring 2 mdr. og så pludselig spørger han, om hun vil gifte sig med ham! Seriøst?? Sagde hun. Og så ja.

Er det ikke bare stort? Har I nogen sinde hørt om noget, der er så stort? Jeg synes, det eneste der kommer tilnærmelsesvis tæt på, er dengang en blev gravid med en hiphopper man kun havde kendt i 4 mdr. Og det gik da meget godt. Og så kan en anden vel også gifte sig med en fuldmægtig man kun har kendt i 6 mdr. Hvorfor spilde tiden? Hvad skal man vente på? At man holder op med at være forelskede?

Så vi har vadet byen tynd efter en brudekjole i dag, for brylluppet bliver i januar. Hvorfor vente? Vi fandt bare ikke den helt rigtige kjole, men vi kom meget tæt på inde i Pisserende, i den der vintage butik FN92. De smukkeste kjoler! De lækreste farver! Så flot håndværk. Men mand, hvor havde de smalle taljer i gamle dage. Og det hjalp jo heller ikke at næsten alle kjolerne er i str. 34 og 36. Men hvis nogen kender tilsvarende butikker, med tilsvarende vintage kjoler så vil vi gerne høre om det. For det var absolut ikke nogen succes inde i Lilly. Min søster skal have noget hvidt, gerne a-facon, ærmer gerne til albuerne og gerne med noget blonde et sted.

Vi var simpelthen hele byen igennem, og det eneste det lykkedes os at købe var hver et par dyre vinterstøvler…

Og hvad skal JEG have på??? Det skal jo være noget helt vildt pænt, så jeg ikke bare ender med at sidde i et hjørne og være hende den tykke søster, som ingen gider gifte sig med. En helt reel risiko. Og pigerne! Brudepigerne! De skal også have noget på!! 

Aj, men er det ikke stort?

det lykkelige par 

Illustrationen er lånt af Pia Olsen – måske en ide til en bryllupsgave?

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Responses to Hvem ringer klokkerne for?

 1. Maja skriver:

  Hey – tillykke!
  Jeg er absolut heller ikke til Lilly-stilen. Da jeg skulle giftes, var jeg en tur i House of Brides med min mor og søster. De havde faktisk ikke noget, jeg ville købe, men det var SÅ sjovt at prøve! Jeg blev installeret i et gigantisk prøverum – var på forhånd blevet instrueret i at tage mit bedste undertøj på – og så blev jeg bedt om at klæde mig af til undertøjet og stige op i et par stilletter. Min mor og søster blev installeret uden for prøverummet i lyse lænestole med vand og flødekarameller. Og så vimsede den unge ekspedient ellers rundt efter kjoler, som hun hældte ned over hovedet på mig. Og det var ikke en mulighed at foreslå, at man ikke skulle have skørt på, når nu det var et sommerbryllup … Og når jeg så var snøret vel ind, kunne jeg skride ud på gulvet foran mor og søster og dreje mig rundt til alles beundring. Da min søster kom til at spørge, om ikke jeg i det mindste skulle bare prøve et slør, gik ekspedienten helt i selvsving: “slør, vi skal da have slør” hvinede hun – og ræsede afsted for at finde alskens varianter. Hun var faktisk næsten hele oplevelsen værd i sig selv!
  Nå, men formålet med besøget var faktisk bare, at min søster skulle lure de ting af, vi trods alt kunne bruge (totalt under cover operation, vi havde gang i) – hun er nemlig designer og fiksede så min brudekjole til en promille af prisen i Lilly m.fl. Ville foreslå din søster at kontakte min søster, hvis ikke det var fordi, min er på meget ny barsel og umuligt kan nå at designe og sy en kjole til januar måned. Det er der i øvrigt nok ikke mange designere, der vil kunne – men ellers kan jeg anbefale den fremgangsmåde, for så får man det, som man vil have det – og undgår at ligne et Lilly-katalog.
  Held & lykke med kjole-jagten til jer begge! Og må I have en SKØN dag, når den kommer!

 2. Julie skriver:

  Tak Maja! Og godt forslag med din søster. Min søster har en sy-veninde, som gerne vil re-designe noget, hvis vi finder noget der bare skal ændres lidt. Det er altså svært at finde en der er helt som man drømmer om.

 3. trine skriver:

  Mums en butik! Den bliver man vist nødt til at huske, hvis man en dag får lyst…. altså til at kaste sig i en fiks 50’er-sag 😉
  En million gange tillykker til jer begge. Det er så stort, når de bliver så store, de små.

 4. Anne skriver:

  Hej Julie
  I Helsingør har vi fået en ny vntage “1.klasses Second Hand«, Bramstræde 6
  Forretningen er fuld af gode fund til rimelige penge, også brudekjoler.
  Det er Childcare, der står bag. De har vist også en forretning på Jagtvej.
  Hilsen fra Anne

 5. manna skriver:

  Ej men altså, hvor fantastisk.
  Bliver helt rørt selvom det ikke engang er min søster.
  Men hvor er det bare KÆMPE stort, og helt vildt romantisk.
  Ingen gode ideer, men TILLYKKE

 6. manna skriver:

  Og troede sgu da lige det var hiphopperen der endelig var faldt på knæ

 7. Anette skriver:

  Jo, dét er stort Julie! Stort tillykke til din søster – og til dig. 🙂
  Du får lige et par vintage link (om end jeg synes, at alt er i str. hvepsetaljer…).
  http://www.vintagefashion.dk/catalog/
  http://shop.missveraclothing.com/shop/frontpage.html
  God fornøjelse!

 8. Julie skriver:

  Tak for tip, Anne!

 9. Marie skriver:

  Skønno…husker da tydeligt dit indlæg om ham din søsters eks-svin. Godt for hende.
  Ved ikke lige om de har hvide brudekjoler…men hvad med Von Qualen? Ihvertfald lækker vintage.
  http://www.vonqualen.dk/

 10. Julie skriver:

  Stort stort tillykke!
  Da jeg var med min søster ude og kigge på bryllupskjoler til hende, endte jeg med at rende rundt med slør på og prøve kjoler, just in case. 🙂

 11. Uden Relevans skriver:

  Huuurraaaaaaaaaaaaa 😀

 12. Linda skriver:

  Ej Julie for fanden, nu troede jeg lige det endelig var dig der skulle giftes 😉

 13. Konen skriver:

  Åh, tillykke til den der søster du har! Det rules for vildt at være gift (og NU må ham Kristoffer-typen da snart tage sig sammen)
  Og jeg har i ørvigt hørt noget så stort. Jeg er jo selvfølgelig også håbløs romantiker og biased omkring eget ægteskab og så’en. Men jeg havde kendt Manden i tre måneder da vi besluttede at vi skulle giftes (selvom vi godt vidste det før) – totalt kudos til din søster for bare at følge sit hjerte og sige ja.
  Kjolen kan jeg desværre ikke komme med råd til, for jeg havde ikke selv en – men det er selvfølgelig også en slags ide.

 14. Anne M skriver:

  Jeg må anbefale Ane Bane i Klaregade i Odense (nu ved jeg jo, at du vist kommer fra Fyn!). Hun syr selv de smukkeste og fineste kjoler, og min søster fik syet hendes brudekjole derinde – og når nu din søster ved præcis, hvad hun går efter, så er det måske lettere at få den syet på bestilling end at gå forgæves i en milliard butikker.
  Ane syr i øvrigt også fint tøj til brudens buttede søster, kan jeg hilse og sige – og nej, jeg arbejder der ikke eller får procenter 😉

 15. Line fra vanløse skriver:

  Why isn´t that happening to meeeeee?????

 16. julieumulie skriver:

  yeahhh, hvor fantastisk altså!! Der er stadig håb for os adre.Om tre måneder kan jeg sgu både være gravid og afsat! Weehh

 17. Mette skriver:

  Tillykke med din søster! Jeg kan huske da du skrev et indlæg om din søster og hendes nye job, hvor du gjorde så god reklame for hende, at JEG havde lyst til at gifte mig med hende 😉

 18. Takashimaya skriver:

  Tillykke til din søster! Tænk at lykken kan vende så hurtigt og så meget til det bedre! Godt at tænke på, hvis man en dag er på et lavpunkt.
  Det er lidt langt væk, men Sterling Gold i Heckmann Höfe i Berlin er det vildeste vilde, hvis man er lidt vild med kjoler (både i den yndige såvel som den pailletbestrøede afdeling). Jeg tror, jeg kunne bruge en mio i den forretning. Og de syer rigtig fint til, hvis man har brug for det

 19. Henriette skriver:

  Wheeee!! Tillykke!
  Måske I skulle kigge på Mannequin Shop – de ligger på hyskenstræde og er meget konkurrencedygtige – dog er fokus ikke rigtig brudekjoler – men du skal jo også være fi-in.
  De har også web: http://mannequin-shop.dk/
  Og wheeeeee tillykke tillykke tillykke!!

 20. Christine skriver:

  Tillykke med søs :O)) OG med at du nu må bruge hidtil uforståelige mængder af kroner på et outfit til dig selv, til den store dag hihi..
  Jeg sagde ja til min hr mands frieri (mødtes dec.2004) nytårsaften 2006/2007 – og SÅ gik der ellers megabryllupsplanlægning i den.. Jubii!
  Indtil jeg i slutningen af januar opdagede, at jeg på den valgte dato ville være i omegnen af 38 uger henne…..!
  Så vi giftede os på kronprinsens føds’dag (skidesmart med de flag på busserne hehe..) og jeg var i en House of Brides-model :O)
  De var SÅ søde og jeg fik den tilpasset sidste gang en uge før brylluppet, da min mave på det tidspunkt voksede en anelse – Ja, ikke at jeg siger, det sker for din søster, vel, meeeenn…
  Kender i øvrigt den helt rigtige fotograf til anledningen…
  http://www.katrinafenger.com/Startside.html
  Best wishes fra en trofast læser, som man siger ;O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.