I bedring

Ja, det går lidt bedre. Det hjalp med alle de dejlige kommentarer og jeg fik også snakket lidt med stoffer i går og fik nogen knus osv. Det hjælper altså altid. Og så tror jeg seriøst også, at der bare er "noget i luften" i denne tid, for der er så mange som er i skidt humør. Det er måske det pludselige skift til efterår, når vi nu føler vi slet ikke nåede at have nogen sommer?
Tror det ville være smart at tage på ferie til januar, for man har da slet ikke fået nok sollys i år, til at undgå vinterdepressioner.

Det var virkelig hårdt, ikke at se Klara hele dagen i går. Og hun blev så glad da jeg kom hjem lidt i 20 og snakkede og viste mig sine fødder og alt muligt, som om jeg skulle høre om hele hendes dag 🙂 Hun var supertræt, så vi lagde os ind og ammede og hun faldt hurtigt i søvn. Bagefter blev hun dog ved med at vågne en 5-6 gange, for ligesom at tjekke om jeg nu stadig var der.

I dag gik det fint med at aflevere hende. Hun stormede lige ind og sagde hej hej til alle og begyndte at lege. Og da stoffer skulle gå, kom hun op på armen af pæd. Sabeen og græd slet ikke og sagde bare hej hej og vinkede. Jeg tror de bare var for stressede i går, siden hun blev så ked, og der var for meget larm, og så blev hun afleveret til Johannes, og hun kan altså bedre lide damer for tiden.
I går havde hun tegnet en tegning! De har hængt den op dernede, så jeg har ikke set den, men de gemmer alt den slags i en lille kuffert til hvert barn, så man får en minde-kuffert med, når man stopper dernede.
I morgen har jeg fri og så skal jeg med klara og vuggeren på bondegårdstur! Det bliver smadder hyggeligt og så kommer jeg også til at møde nogen af de andre forældre.
Stoffer sagde, at Johannes havde sagt, at Klara var ret dygtig motorisk i forhold til hendes alder. F.eks. med at drikke selv af en kop og den slags. Og at han var meget imponeret af hendes evne til at ligge ting rigtigt på plads. Men det er hun faktisk også god til. Det er en leg vi tit leger her hjemme, når hun roder rundt. Så siger jeg, kan du lægge den på plads, klara? læg den tilbage, – og så gør hun det. Jeg tror hun synes det er meget sjovt. Hun tømmer f.eks. hele sin hylde med babybøger, og så sætter hun dem alle sammen på plads igen. Eller hun tømmer sin lille vasketøjskurv og så smider hun alt tøjet op i den igen.
Måske er hun ligesom Monica fra Friends? Så får jeg da først problemer – jeg som troede at min MOR var efter mig med rengøringen… hvis jeg så får sådan en datter.. så får jeg aldrig fred 🙂

I eftermiddag er der rytmik og det er også dejligt. Jeg når lige hjem fra arb. i tide til en kop kaffe med tøzerne, inden det går løs. Og solen skinner. Jeg kan mærke jeg er i bedre humør i dag. Noget af en lettelse – det er så anstrengende at være sur.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.