Idel lykke

Halløj, hvor har det været forårsvejr i den sidste uges tid, hva? Der er da ingen der gider sidde inde og blogge i så godt vejr. Jeg har i hvert fald været i haven og rasere. Ned med tørre døde ting, op med friske, farverige sprødheder.

Jeg elsker når vi kommer hjem og det er så godt vejr. Så lukker jeg lågen til indkørslen, bag bilen, og lukker ungerne ud i haven og så hygger de sig mega meget. De har legehus og sandkasse og to rutschebaner, en lille og en større. De har en pileflet hule inde i en syrenbusk. De har et bord og en vandhane og et utal af køretøjer. Og en lille ramponeret trampolin.

Jeg har bede. Og en masse stauder på vej op. Og tulipaner i fuldt flor. Og i går såede jeg koriander. Er meget vigtigt med en masse koriander!

Der ud over er min søster på besøg fra Berlin, og så har jeg altså heller ikke tid til at blogge. Vi snakker og ser film og spiser sushi og popkorn. I aften skal vi til Kashmir koncert. Jeg glæder mig såååå meget. Har hørt den seneste cd to timer om dagen (i bilen til og fra arbejde) i flere uger nu og det bliver alletiders at høre den live. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst hørte Kashmir, men jeg tror det var på en eller anden festival, måske Midtfyns? Før det har jeg hørt dem i Svendborg, forskellige steder. Gymnasiefester og chessbar og den slags. Maaaange år siden.

Og så vil jeg gerne sende en stor tak til min kollega Alexander, der ved sin vedholdenhed netop har sparet mig godt 14.000 kr. “Det er altså ikke så svært” siger han til alting, og virker meget yngre end mig, selv om han i virkeligheden er præcis en halv time ældre. Men for en time siden hjalp han mig med min skat, og det viste sig at de jo ikke havde mine befordringsfradragsoplysninger, og at jeg derfor slap med at betale 936 kr. tilbage i stedet for 14.502. Dét er da alligevel også en slags penge. Og så kunne man betale online, ved Gud, og nu er den sag HELT ude af verden!

Og – jeg kan derfor tage til LONDON (baby) med mega god samvittighed og overskud på kontoen, på mandag. Yeah, London! LONdonLONdonLONdonLONdonLONdonLONdonLONdonLONdonLONdonLONdon.

Jeg rejser jo aldrig nogen steder. Egentlig. Men nu skal jeg til London, på konference med BØFA og 79 andre børnebibliotekarer. Vi i bestyrelsen tager derover for egen regning allerede mandag morgen og hygger os lidt indtil onsdag, hvor det hårde arbejde starter. Vi er fire damer i den bestyrelse, og vi går rigtig godt i spænd, så det bliver ligesom en rigtig veninde-tur! Vi skal shoppe og spise og gå rundt. Vi skal gudhjælpemig ind og se en musical! Ja. Også mig. Men jeg sagde, at jeg kun vil, hvis det er The Lion King, så det er det. Jeg tror, jeg gerne vil kigge i stormagasinet Liberty. Og måske i shaukat.co.uk´s fysiske butik. Og jeg vil også gerne på V&A museum, (især pga deres museumsbutik…)

Jeg har læst den der historiske roman London, for ligesom at friske op på byens historie. Og så læser jeg guidebøger i stakkevis.

Men jeg ved jo, at der kun er et rigtigt sted at spørge. Her. Jer. Hvad skal man se? Hvor skal man gå hen? Hvad skal man spise? Hvad er dit yndlings-tip til London? Kom med det, og gør min dag fuldendt.

Selv om – hvis der nogen sinde er nogen der har haft en bedre dag, end jeg har lige nu, så hører jeg gerne fra dem. Tror ikke, det kan lade sig gøre. Jeg mangler bare at Marie føder. Og at I kommer med tip-top-tips. SÅ er målet da fuldt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

26 Kommentarer til Idel lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.