Ihhh

Nu vi er ved kjoler – jeg har fundet den perfekte, tror jeg? Eller måske ikke – kender I det der, med at man ser noget og det virker bare som det helt perfekte. Mit liv bliver reddet, hvis jeg får den der. Jeg vil ændre mig, blive perfekt på en måde. Jeg bliver kendt som Pigen i den flotteste kjole. Og så bygger man det op i hovedet og går helt bonanza – indtil man får prøvet objektet på – og det hele falder til jorden. Men så sparede man da den million.

Nå, men jeg tror ikke jeg behøver frygte det, denne gang. Jeg kan mærke, den er der! Det er den perfekte kjole, og hvis jeg skal giftes i år, så bliver det i den her silke kjole fra By Groth. Problemet er bare, at jeg er vild med alle farverne. Kan man købe tre? Og skifte ofte?

Den Lilla

lilla 

Den grønne

grøn 

og den koral farvede

koral 

Billederne er fra www.lbask.dk

Hvis man nu kun skulle vælge en? Hvilken en så? For tre vil koste 4500 og det kan jeg nok ikke forsvare. Trods alt. Heller ikke selv om man støtter Kræftens Bekæmpelse med 5 % pr. kjole… (kan man så trække kjolerne fra i skat, mon?)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

23 Responses to Ihhh

 1. lotte skriver:

  GRØN GRØN GRØN!!! Damn, den er fin!! …er vi mon de eneste (med børn og hjemmeliv), der er vågne nu? Fik jeg nævnt, at du skal købe den grønne?

 2. lotte skriver:

  Argh, uddybning søges sikkert – blå er for…hverdagsagtig og boheme og rød er for festagtig og se-min-kjole-agtig

 3. Søster/moster Mette skriver:

  Den lilla!!! Den grønne er for fesen-grøn. Helt klart den lilla – står også meget bedre til dine øjne.

 4. Denlangeneger skriver:

  Julie. Du er nødt til at købe både den grønne og den lilla. De er lige fantastiske! Åh hvis jeg ikke tjente svenske matadorpenge havde jeg købt hele butikken. :p

 5. Mette skriver:

  Jeg har også dej som grundfarve, men koral klæder mig superduper.
  Du skal da ud at prøve dem i væmmeligt prøverumslys, så du kan få den der er allermest julie’et.

 6. M skriver:

  Grøn! Klart grøn! Og med en gylden sommerbryllupsteint er den hysterisk smuk! Personligt synes jeg, at koral er forbudt! Skulle det nu være flot at ligne en søanemone der bygger rev? Næææ, det tror jeg ikke!

 7. julie skriver:

  Jamen koral klæder mig egentlig heller ikke, for jeg har den der sarte nordiske (dej-agtige bondske) teint. Men jeg har sådan en lidt hemmelig og meget uforklarlig ting med koral – jeg elsker bare den farve. Men den duer ikke ude i virkeligheden…
  Og har I lige bemærket hvor godt den grønne ville gå til de grønne marc jacobs sandaler? Se til venstre! Perfekt, ikke? Så sparer jeg lidt på ikke at behøve nye sko, og så kan jeg måske spare sammen til den lilla også?

 8. lotte skriver:

  My god, du er jo ikke alene bibliotikar – du er jo et modeikon! Og hvorfor, hvorfor, hvorfor har du så mange pæne sko?? Grrr!!

 9. julie skriver:

  Faktisk er jeg enig. Efter jeg havde lagt dem på og så dem sammen, stod det helt klart for mig at den grønne er den rigtige!

 10. julie skriver:

  Og ja – de andre er gået i seng. Eller i byen?

 11. lotte skriver:

  bæster!

 12. Marie skriver:

  Jeg er normalt lilla-freak men jeg er enig…den grønne er fantastisk. Helt sart, du ved…mm, dén skal det være!

 13. lotte skriver:

  Jeg tror, juryen har talt og enighed er opnået!

 14. julie skriver:

  Så skal vi bare finde pengene… må sælge et eller andet!

 15. Marie skriver:

  ps. men den her synes jeg endnu bedre om!!
  http://www.lbask.dk/kjoler/product-4362.htm

 16. julie skriver:

  Lotte – det er fordi, dengang jeg kun havde et barn og boede i en billig lille lejlighed på amager, da brugte jeg mine penge på sko. Arbejdede oppe ad strandvejen og kom forbi http://www.myshoes.dk HVER dag. Også når de havde udsalg. Men jeg er ved at sælge de blå sko nu – kan ikke presse mine post-graviditets fødder ned i dem mere.

 17. lotte skriver:

  Nøj, Marie, den er dælen duleme også fin!

 18. julie skriver:

  Ja, den kigger jeg også på… men den er ikke så … camouflerende… der vil være mere mave og mere arme i den…

 19. lotte skriver:

  Nogen skulle sagsøges for placeringen af butikker – både den forkerte og den rigtige placering altså. Måske skulle DK i virkeligheden ud i mobile butikker? Jeg kunne godt bruge en Netto på vejen hjem fra job i hverdagen, som ændrede sig til en tøjbutik om fredagen. Og når jeg henter take away, kunne der sagtens ligge en skobutik ved siden af…når det er i starten af måneden. Mulighederne er uendelige!

 20. Lone skriver:

  Jeg ville klart se bedst ud i den grønne, men tror faktisk også den røde er flot til mig (den mørke type, du ved uden at være udstyret med tilsvarende lækker brun hud, æv) – jeg synes personligt det er lidt synd med den gule kant på den lilla, den skriger for meget, men det er jo muligt er det vitterligt ER den der er bedst på dig (når nu Schwes siger det)

 21. Takashimaya skriver:

  Jeg synes nærmest dem alle sammen. Os med dejfarvet hud skal dog passe lidt på med grøn (men nok mere den armyfarvede – har nogle skrækkelige feriefotos, hvor jeg er grøn i hovedet på alle, fordi jeg har armygrøn jakke på – BIG mistake!) men tror den der grøn er OK

 22. Sanne skriver:

  Bestemt den grønne… Virkelig yndig :o) og en rigtig lækker butik du har linket til…

 23. Sanne skriver:

  Den grønne vil da være en perfekt forårsbrudekjole! Tilsæt en stor buket gule påskeliljer og du kommer på forsiden af alle damebladene. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.