IQ test, my ass!

Jeg er dum. Så er det sagt, og mere behøver jeg egentlig ikke at skrive, men I ved jo, at det gør jeg alligevel. Tog jo den der latterlige IQ test på nettet for nogle uger siden, som viste et ganske hæderligt resultat på 129 IQ brikker at flytte rundt med. Men hvor jeg så lige har flyttet dem hen i dag, det er sq ikke til at sige. Hvor end de er, så har jeg glemt dem der og der ligger de nok trygt og godt, for her er de i hvert fald ikke.

Min søster, hendes veninde Signe og så mig, vi skulle jo til Coldplay koncert her til aften. Det havde vi virkelig glædet os til. Derfor føltes det sådan set rimelig anti-klimaktisk at ankomme inde ved Forum kl. 19.55 – bare for at undre sig over, at der var så øde??? Hvor er alle cyklerne, sagde signe. Hvor er alle folk, sagde jeg – de kan da ikke være gået ind alle sammen allerede??? Og så opdagede min søster det mest mystiske; HVOR ER ALLE ØREPROPSÆLGERNE???

Kig lige på billetterne, gider du? spurgte hun så, og johh – det var da d. 30. Og det var da i Forum. Men altså bare om en md. d. 30.10.

Jeg følte mig så 400 procent tåbelig, at jeg næsten ikke kunne grine af det. Næsten. 🙂 Men vi blev enige om at få det bedste ud af det, fredag aften og hvad har vi, så vi tog på The Carribean og drak nogle cocktails i stedet for. Nu er jeg så kommet hjem, en ganske ganske lille smule beruset, og det var sådan set det hele værd, bare at se Stoffers ansigt, da jeg kom ind ad døren aaaalt for tidligt. "Hvad laver du her??" udbrød han, og så ud som om der var sket en forbrydelse eller noget. Nårh, det var bare en lidt halvdårlig koncert, så jeg besluttede at tage hjem, prøvede jeg at overbevise ham om… indtil jeg begyndte at fnise og viste ham billetterne.

Nå, men så har jeg da en måned mere til at glæde mig og lære alle sangene udenad… Godt gået Julie! Tror nok lige september md topper indenfor dumhed? 750 kr. for at få en mand til at trykke på 2 knapper på din ovn, en hel fredag aften afsat til en koncert som finder sted om en md. og 2 jobs du ikke fik. Kan det være fordi solen har bleget mit hår så lyst her hen over sommeren? Ammehjerne er det da i hvert fald ikke mere! Eller… måske? Nej – jeg er da ikke….???? Nej, det kan jeg ikke være!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to IQ test, my ass!

 1. Janni skriver:

  Hej Julie!
  Tihi og fnis!! En ekstra måned at glæde sig i, er da ikke så ringe endda!
  Og med hensyn til komfuret, så er det jo mandens ansvar (eller ? *S*) – så den kan du ikke tage på dig!
  Meeeen, vi andre er ikke spor bedre… Kom drøntræt fra job, skulle handle, aaaaalt for lang kø af middelaldrende, sure koner i brugsen, der kikkede med de der “du har bare at komme hurtigt igennem kassen, så vi kan komme til øjne,” og da undertegnede her kører kortet igennem maskinen, sidder der en snot irriterende bumsebefængt teenager der er ved at dø af grin… Hvorfor?? Jooo, jeg stod såmen og forsøgte at betale med mit sygesikringsbevis… *GG*
  /Janni

 2. Mille skriver:

  Julle???? Er du??? Hvornår skal jeg krydse fingre??

 3. Dorthe skriver:

  Sig mig – er du gravid? Symptomerne lyder næsten sådan 😉

 4. Karin skriver:

  Hej Julie
  Det er da bedre end dengang, jeg kom en dag for sent til Cecilie Nordby… Jeg fik dog snakket mig ind, men det holdt hårdt, og det var lige, da jeg havde mødt Peter, som var ved at lure problemet…
  KH
  Karin 🙂

 5. Karin skriver:

  Stresset, jo tak, og alt for meget! Nok ikke nogen helt dum ide, at I alligevel ikke fik startet jeres barselscafé 🙂
  Det værste er, at selv når jeg gerne vil bruge lidt penge på at få lidt luft, er det næsten umuligt for mig at få nogen til at stå der.
  Men det skulle snart lysne lidt. Og så er jeg også ved at have fundet den unge fyr med den gode po-po, som jo mangler 🙂 Så nu er Marie forhåbentlig snart ikke alene om at have en fanklub 🙂
  Hvis du har noget til tilbehørsauktionen, vil jeg meget gerne have det med. Jeg kan desværre ikke tilbyde at komme forbi og hente det, men du kan evt. sætte en pose til mig, og så kan vi tage den pr. telefon.
  KH
  Karin

 6. Pernille skriver:

  Julie KAN ikke blive gravid, før hun har en vaskemaskine og et hus og .. Det VED du da Dorthe 🙂

 7. Carina skriver:

  PÅ den anden side så kunne hun jo heller ike blive gravid efter at have kendt Stoffer i fire måneder, så alt er vel muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.