Jeg ønsker mig…

Traditioner er som regel en udmærket ting. Med mindre de involverer folkedans eller rundbold. Eller kvindelig omskæring. En rigtig god tradition, er den hvor jeg skriver et ønskeindlæg på min blog og alle SKAL sende mig en gave. S K A L. Fordi det er en tradition, og jeg har fortjent det. Tro på det.

Selv hvis jeg ikke længere gad opretholde ønskeindlægstraditionen, så var jeg nødt til det, for min virtuelle veninde Kirsten har også fødselsdag omkring Sankt Hans og hun regner med mig, når der skal findes på ønsker. Jeg har hende mistænkt for bare at printe mine indlæg ud og give dem til manden og familien. Selv Kristoffer forventer en online liste han kan gå ud fra, og har spurgt efter indlægget et par gange nu. Jamen sikken et pres. Én må vel hellere.

Jeg ønsker mig virkelig meget en lang halskæde. Jeg har arvet en lang perlekæde fra min mormor, men den er for bibliotekaragtig hvis man bruger den alene. Jeg forestiller mig, at hvis jeg fik en eller to 50-70 cm. lange kæder til at have på samtidig med perlerne, ville det være lidt mere funky? Jeg er fuldstændig vild med den her fra mit yndlingsmærke Carré Copenhagen (dér er da nogen, der burde betale mig annoncepenge – tror jeg har omtalt dem tusinde gange snart, og vel at mærke lagt for en hel del penge i butikken også… Nå, men gode smykker er altid en investering. Se bare på mig nu, med min mormors perler på.) Ugle. Carré. Oxyderet sølv med diamanter. For dyr, det ved jeg, så får den nok ikke, men måske kan nogen finde noget der ligner? Men hvis du ikke synes den er for dyr, kan du også købe den online!

uhulies uhle også en mulighed!ja, eller den?

 

Men altså – nogen i den stil. Noget der hænger, med sådan noget tingeltangel for enden. Koral eller lilla.

Noget andet jeg mangler, er denne her. En klassiker på produkthylden, anvendelig til mange ting. Dufter godt. Tromborgs rosenvand.

rosenfis 

 Jeg elsker snobrød, og synes det kunne være vildt hyggeligt med en eller anden form for bålfad i haven, så man kunne lave ting over åben ild. Og hvad med professionelle snobrødspinde? Det er smart!

ILD proffpind

Så ønsker jeg mig denne her, Nynne 4 – alt skal væk. Fordi jeg ikke har læst den endnu, ikke engang da den var i Politiken.

god ferie læsning 

Jeg ønsker mig også en rosensaks. Den gamle er kaput. Mærke er underordnet.

klip klip klip!

Og jeg ønsker mig et nyt stort, tørklæde. Gerne et med stjerner eller andet print på, ikke noget i pangfarver. F.eks. de her fra Rützou (men Pieces har også nogle flotte nogen.)

mums 

også rützou 

Og så ønsker jeg mig en ny serie på dvd. Elsker at se serier på dvd, for de kan godt vente til børnene sover. Jeg kunne godt tænke mig se Weeds, eller The Tudors. Eller den der Jericho, som jeg aldrig nåede at se, men som lige er mig fordi den er et postapokalyptisk drama.

weeds The Tudorsuhh, hvad sker der???

 

Ellers ønsker jeg mig koncertbilletter, sushi, diamanter, en iPhone, et hus i Vanløse, fred i verden, en flad mave, længere ben, nye bøger om vampyrer eller chick lit jeg ikke allerede har, liberty stoffer, en hættetrøje med lynlås, en ny cykel, overraskelser og gavekort til massage eller andre former for aktiviteter, hvor jeg bare skal ligge stille med lukkede øjne og tage imod.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Jeg ønsker mig…

 1. Thilde skriver:

  Din ønskeliste inspirerede mig til at aflægge mig min status som ghost reader:-)
  Jeg tænkte bare på om du har/har læst Charlaine Harris’ vampyr-romaner? De går under samlebetegnelsen Southern Vampire Mysteries, og indtil videre er der ikke mindre end 10 bøger i serien samt en novellesamling, og jeg kan varmt anbefale dem alle sammen!
  Bøgerne danner desuden grundlag for en yderst seværdig TV-serie…

 2. julie skriver:

  Ja! De er også gode. True Blood! Har de fire første bøger på dansk, tror ikke resten er oversat endnu? Har også sæson 1 og 2 af serien, på dvd. Mega god underholdning! Og velkommen ud af busken, Thilde 🙂

 3. Morfar skriver:

  Flad mave OG fred i verden? 🙂

 4. julie skriver:

  Ja tak. Kan du pakke det ind?

 5. Christina skriver:

  Hvad du ønsker skal du få… !!! Med måde.. ville gerne opfylde det mindste ønske for mig.. bare fordi dine indlæg gør mig i godt humør.. kram fra en noget sensitiv Christina

 6. Fab Annette ;-) skriver:

  Fantastisk, Julie – napser diamant-uglen og de lange stænger med på min ønskeseddel. 😉 TAK!

 7. Kirsten skriver:

  Julie for søren. Det var jo i lørsdags, jeg holdt min runde fødselsdag. Eller min stormende fødselsdag. I telt. Eller på telt, hvis det hedder det, når man holder fast i det. Ja, for at det ikke skal blæse væk.
  Men jeg klarede en rigtig fin ønskeliste selv. Fik ualmindelige gode gaver. Godt, når 25 kolleger går sammen. Og så tror jeg, jeg napper Nynne, Tromborg, Flad mave, chik lit (hvis der er mere) og oplevelser til dem, der venter til selve dagen med at komme med gaver.
  Kh Kirsten – Virtuel, men helt ægte 😉

 8. Sarah skriver:

  Endelig kom den Julie, tak. Jeg skal se, hvad jeg kan gøre. 😉

 9. Julieumulie skriver:

  Øjj, men syntes nu ikke du skal opgive at få ringen fra sidste år, eller var det jul??!! Den var ihvertfald sååå pæn!

 10. iBaby skriver:

  Arj, nu ønsker jeg mig også uglen! Og den har jeg helt 100 ikke råd til lige nu. Eih, altså. Og nu jeg er i gang kunne jeg egentlig også godt bruge en flad mave. Og/eller et par lange stænger.
  Er det ok, at jeg tyvstjæler din ønskeliste? 🙂

 11. Therese skriver:

  Nynne er på tilbud i Føtex. Tror jeg gav 150 kroner for den 🙂 Glæder mig til at læse den, når jeg dribler til Skagen næste uge.

 12. Trine skriver:

  Suk! Carré… det kan man bare overhovedet aldrig få for meget af! Never!
  Hvis jeg kunne ville jeg købe hele virksomheden til dig, så du altid ville gå rundt og bling-blinge!

 13. Air Jordan Shoes skriver:

  *After the bath leaves slowly toward the aging, exclamation oneself life is too short, eventually dust lands.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.