Jeg drømmer

Det er sent, og det her er helt sikkert drømme. Men hvis nu, vi fik en have med plads nok (og vandt i Lotto) så skulle Klara have det her legehus

Flot hus til Klara

Som kan købes HER og er håndlavet og alting. Wauw.

Og jeg skulle have det her legehus

(billedet er slettet fordi det fuckede min template op. Men I har jo set det. Det var et pænt drivhus.)

Var der nogen der sagde forårs fornemmelser?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Jeg drømmer

 1. Lone skriver:

  Hvor i alverden har du fundet det skønne green-house?? Jeg ønsker mig også sådan et (måske det ku blive min 40 års fødselsdagsgave…sammen med den flagstang jeg ønsker mig). Med højbede og biologisk skadedyrsbekæmpelse (=mariehøns) og hjemmeavlede skoleagurker…

 2. Annette skriver:

  Nu kan du vende det hvide ud af øjnene mens du tænker; “det vidste jeg da godt”. Jeg siger det alligevel :-), Country Living, er et engelsk lifestyle magazine. Og der kan du finde alt hvad der hører til det skæppe skønne grønne drivhus og hus og have. Jeg har også kigget på de legehuse, men økonomien tvang den stolte fader til selv at gribe skruemaskine og sav! Og jeg, moderen til barnet, har så oset genbrugsbutikker og fundet malerier med kronhjort i skovlysning, amagerhylder, spejl, kgl. porcelænplatter og diverse nips som indbo! Det er dælme skønt med børn – der skal/kan shoppes så meget til dem 🙂

 3. Julie skriver:

  Ja, annette – det er faktisk en af de bedste ting ved børn (ud af mange). De vokser hele tiden, de ændrer behov og lyster hele tiden og man kan shoppe til dem med total god samvittighed. Jeg tror vi må gå efter din model – min far må komme over med et læs rest planker og så banker vi noget op selv.

 4. Julie skriver:

  Og Lone – jeg fandt det på nettet. Random google søgning på drivhuse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.