Jeg drikker stadig ikke kaffe…

Men jeg tester en kaffemaskine igen. Jeg kunne ikke sige nej, for jeg synes den er sjov. Og sidst jeg testede Dolce Gusto maskine, endte jeg med at give den til min søster og svoger, og de har været virkelig glade for den.

Den nye her er lidt mere fancy. Den er designet af en ung mand fra Belgien, Dirk Janssen, som vandt “design din egen dolce gusto maskine” sidste efterår. Du kan se hans design proces her:

Den er frisk og humoristisk og lidt mindre end den store, sorte runde kuppel vi testede sidst. Jeg synes den er pæn.
Jeg hentede den på posthuset fredag og gad så ikke slæbe den op i lejligheden inden vi kørte til Fyn, så derfor leger vi med den her, på mine forældres terrasse.

20130608-110310.jpg

20130608-110319.jpg

20130608-110326.jpg
Min far går med kniv, så vi fik hurtigt kassen op og dyret ud. Jeg ved ikke, hvor giraffen kom ind i billedet, men Agnes har muligvis haft noget med det at gøre.

20130608-110447.jpg

20130608-110455.jpg
Min søster, som jo nu er den rutinerede Dolce Gusto forbruger, noterer at den her model er nemmere at arbejde med. Beholderen til vand er mere smooth at tage ud og sætte ind og hun kan lide at der er et låg i toppen, så hun kan fylde efter med vand, uden at skulle have hele beholderen ud. Hun synes også håndtagene er nemmere at flytte på. I det hele taget en lækrere oplevelse og fornemmelse, siger hun.

20130608-110931.jpg

20130608-111003.jpg

20130608-111012.jpg
Hun ser meget frem til at smage den her cortado kaffe. Igen, jeg ved ikke med giraffen. Hun ser lidt træt ud, men hun har jo også en baby og det er meget corny, men hun sagde rent faktisk,

Dolce Gusto kaffen er lidt som en dessert for mig

Ja. Det sagde hun. Man skulle tro hun blev betalt for det (og nu får hun jo også en ny maskine). Måske kunne hun få et bijob som Dolce Gusto talskvinde. Anyway, hun synes det er nemt og bekvemt, lidt dyrt med de kapsler, men nemt. Og måske er det der hun får dessert følelsen? Den lille luksus i hverdagen. Der er ikke et øje tørt.

Og nu kommer vi til det andet sjove, og grunden til at jeg sagde ja til at reklamere for den her kafferaket, der kan lave op til 30 forskellige slags kaffe. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en ekstra af de her LIMITED EDITION maskiner. Dvs. du kan vinde en! Og den vil blive sendt til dig. Hvis du vinder. Du kan ikke ombytte den til kontanter, og du skal selv købe kapsler og jeg vil ikke holdes ansvarlig for noget i forbindelse med maskinen eller hvis du fjoller rundt og skolder dig med varmt vand. Men hvis du er frisk på de betingelser, så smid en kommentar og så trækker jeg lod inden længe. Du bliver så glad for den, det gør du. Især hvis du kan lide kaffe.

OPDATERING – DER ER TRUKKET LOD, KONKURRENCEN ER SLUT. TAK.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

143 Kommentarer til Jeg drikker stadig ikke kaffe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.