Jeg er fææææærdiiiiig!

Pyha, vi er lige kommet hjem. Og er helt helt færdige.

Tog ungerne med ind til min søster, og videre til loppemarked i Jægersborggade. Og fortrød det nærmest med det samme.

Tilsyneladende har ALLE københavnerne besluttet at tage derind i dag, og de har alle sammen taget deres cykel med, og parkeret den midt på fortovet. Selv hvis vi ikke havde haft klapvogn med (og det havde vi kun fordi der er et stykke at gå i begge ender, når vi er med bussen), kunne vi dårligt komme frem. Jeg synes også, at når man arrangerer den slags, skal man da have beboerne med, så de ikke parkerer på hele vejen, eller endnu værre, vil have deres bil ud NU, tværs gennem de 5000 mennesker og cykler. Kaos. Min version af Helvede. Alt for meget af alting.

Bagefter gik vi i Hans Tausens park og legede på legepladsen og spiste pizza på græsset. Det var meget bedre, selv om Agnes blev ved med at … lave i sin ble. Og råbte det ud over hele legepladsen; “moooooaaaaaarrrr, jeg har lavet loooooooort… IGEN!” – på den der børnehave-melodi, I kender den nok, “jeg er fæææææærdiiiiig”

Nu er vi heldigvis hjemme igen, og står det til mig (og det gør det) så står den på udbragt sushi i aften og børn der skal i seng kl. 19 sharp!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Jeg er fææææærdiiiiig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.