Jeg glæder mig i denne tid

Jo, det gør jeg altså. Jeg har allerede udlånt de første klippe-klistre julestads bøger på biblo for flere uger siden. Krea folket skal tidligt i gang. Og i dag købte jeg kalenderlys. Og den anden dag købte jeg noget julepynt over nettet. Jeg så det i alt for damerne og måtte have det. Muligvis under indflydelse af voldsom pms (har I hørt det er en sygdom nu?) – den samme impuls der får mig til at blive rasende og bande, og voldæde alt med salt og fedt, får mig også til at bruge penge. Generelt bare noget med at gå amok.

Jeg købte de her dimser

Ja, jeg tror på en hvid jul i år.

Og så skal jeg snart til Horsens og lege med mine veninder. Lis og Trine holder julemarked, og jeg er som altid Anne´s boothbitch. Tror ikke jeg selv skal sælge noget i år, men købe … det skal jeg. Og underholde mig i selskabet med nogle af de bedste mennesker i verden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Jeg glæder mig i denne tid

 1. Cristine skriver:

  Og jeg BRODERER! Jamrrrmen, for filan det bliver SÅ meget hvid jul i år!

 2. Cristine skriver:

  Nej, det er mere søøøøøøøøøøndigt 🙂

  Jeg elsker KBH slang på skrift!

 3. Trine Kok skriver:

  Manner, manner, manner, manner, manner, manner, manner hvor jeg glæder mig!

 4. Sarah E skriver:

  Hvor købte du fuglen, Julie?

 5. Johanne skriver:

  Er du der søndag? Så ses vi, kunne være sjovt at ses, det er mange år siden.

 6. M skriver:

  Og jeg bitcher med i boothen! Og jeg glæder mig på den ornlig zyge måde!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.