Jeg keder mig

Jeg har skrevet 888 indlæg nu, og jeg keder mig. Ikke sådan generelt, men helt ekstremt i aften. Trænger til et eller andet. Cola, en god film, en mand, noget chokolade, et eller andet. Jeg er rastløs.

Var på legeplads hele eftermiddagen. Med Klaras gamle vuggestueveninder og den enes mor og den andens far. Det er søde mennesker og jeg ville ønske, de flyttede med til Vanløse. Måske kan jeg overtale dem til at bo nede i kælderværelset. Måske kan jeg BORTFØRE dem, og tvinge dem til at bo i kælderen!! Det ville da give lidt action. Så skulle jeg bare hele tiden tilberede alt muligt mad og skubbe det ind under døren på bakker, og det har jeg ikke tid til, når jeg skal på arbejde hver dag. Og man skulle ledsagde dem hver gang, de skulle på toilettet. Kan godt være, at den nemmeste løsning i længden alligevel er, bare at tage metroen tilbage til øen ind i mellem. Bliver også vanskeligt at fastholde overraskelses momentet i kidnapningen, når det drejer sig om en familie på 4, heraf en meget aktiv 1 årig, samt endnu en familie på 3, hvoraf den ene er meget gravid. Det ville simpelthen blive noget værre rod, og mange af dem ville nå at lugte lunten, før jeg fik dem stuvet sammen i den lille røde Toyota. Ku' lige se dem løbe i alle retninger…

Stoffer er ude at spille fodbold og rollespil, i nævnte rækkefølge, i aften. Der er nok nogen der kan.

Men jeg var jo til koncert i går. Bare jeg også var det i dag. Bare hele mit liv var en koncert. Eller! UHH! En musical. Mit liv er en musical! SÅ skal I se action. Og udpræget forbavselse, når jeg i morgen synger alle svar ud til lånerne! "Jaaaaaaaaaaaaaaaa, jojojo, den bog den bog den haaaaaar vi daaaaaaaaaaa. Den står på den hylde derooooooovre og nu skal jeg straaaarrarks hente den tiiiiil Deeeeeeeeem FRUUEEEEEEEEEE!" – og så kommer dansepigerne og koret ind fra højre; "hente den, hente den, hente den – den bog, den bog, den bog – hun henter den, hun henter den, hun heeeeeeeenter den!" Med benspjæt og det hele. Så tror jeg NOK folkebiblioteket skal overleve som institution!

Måske skulle jeg bare gå i seng.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

25 Responses to Jeg keder mig

 1. Farmer skriver:

  Var der ikke en roman engang, der hed “Offer for en samler.”, hvor du kunne få lidt inspiration til kælderindretningen?
  -Altså sådan ind i mellem danseoptrin og solosang.
  Det er utroligt, hvad ham den latinodreng i går har sat i gang.
  Vær nu nådig ved ham stakkels Stoffer, når han kommer udmarvet hjem fra rollespil!

 2. Rie skriver:

  Hahaha fantastisk. Gid hele verden var en musical, mand – som PS. endte lykkeligt.

 3. Henriette skriver:

  Det lyder da ellers helt fantastisk med sang og musik til bøgerne.. Jowjow. Hvis ikke jeg sikkert blev skræmt fra vid og sans, så ville jeg være godt underholdt!

 4. Lene skriver:

  HAAAARHHH HAAAAARHH for Silvan da! Jeg blev lige inspireret til at leve resten af min dag som var mit liv en musical!
  Og tak for billedet af tasken! Den ER da lækker! Måske lidt opraktisk i lys..? Men okay du virker måske heller ikke som den praktiske type men mere “hende der går efter det hun vil have” Selvom det er hvidt. Men super lækker er den!

 5. Lone skriver:

  Menuen må jo begrænse sig til pandekager, og det bliver da lidt trist i længden. Tror også du skal satse på Metro-løsningen, og så foreslå at den har sin ladning med den anden vej ind i mellem.

 6. Lone skriver:

  I øvrigt – blev stoppet og fik bøde af policen i går (for at køre med cykel bagpå uden at have en ekstra nummerplade…pis!). Se det er spænding jeg godt kunne undvære, men får da heligvis rabat som studerende 😉

 7. Sanne skriver:

  Får studerende rabat på bøder???? Det anede jeg ikke, men det giver mig da lyst til at læse igen :o))
  Julie, den der musical – drop det, det er skræmmende! Det samme ville jeg nok sige til stoffer om det rollespil…
  Tag på udslag og blæs nogle penge af, det dulmer altid kedsomhed – afsted NU NU

 8. Julie skriver:

  Ja, tak for alle de gode og mindre gode råd. Studerende får faktisk halv pris på bøder, men der er en masse papirarbejde i det. Tager på udsalg på tirsdag. Har ikke tid før – trist, men sandt.

 9. Lone skriver:

  nej, ikke altid halv pris, og det er indkomstafhængigt, så man skal søge om nedsættelse. Og så gælder det f.eks. ikke p-bøder, som slet ikke er bøder med afgifter.

 10. Karin skriver:

  Udsalgstip: De har 70% på mange af de dyre mærkevarer i Magasin, og de rigtig dyre jeans koster 500,- kr. (har endnu ikke helt forstået, hvordan sådan nogle kan koste over 1.000,- kr….).
  KH
  Karin

 11. Julie skriver:

  Joh, men Lene, nu er den jo lavet i noget der hedder patent leather. Dvs at det er ægte læder, men at overfladen er behandlet med noget, så den er faktisk glat som lak. Som om, der er et lag plastik uden på læderet. Kan ikke rigtig forklare det bedre, men i hvert fald – en fugtig klud og så er alt nus væk! Den er rent faktisk drønpraktisk. Ellers ejer jeg faktisk intet i hvidt. Babyfingre med banan og avokado tog livet af den drøm 🙂

 12. Raniya skriver:

  Hej alle kender ikke denne hjemmeside…men kom herind for fordi jeg kedede mig helt vild så nu vil jeg se siden an…
  Raniya

 13. Raniya skriver:

  Hej alle kender ikke denne hjemmeside…men kom herind for fordi jeg kedede mig helt vild så nu vil jeg se siden an…
  Raniya

 14. Raniya skriver:

  ups tastede vist to gange hihih

 15. Hannah Montanna skriver:

  Jeg keder mig godt nok også er du helt bimmer..! Jeg KEDER MIG!!!!!!!!!

 16. uyf skriver:

  vågn op og dans

 17. Nanna skriver:

  kedeligt.. læste de to første ord og faldt i søv (Gab)

 18. jacob skriver:

  jeg keder mig sq også… fuck er her med min kæreste men kan ikke lave noget for hun er sammen med min bedste ven og hendes bedste veninde imens de ser et elelr andet kedeligt… sååå FUCK jeg sidder her ensom og keder mig sygt fucking meget…!!!

 19. jacob skriver:

  ha’ ondt af mig!!

 20. danny skriver:

  jeg mangler en kone !!!!

 21. Mariann skriver:

  hvad kan man lave når man er syg og savner sin efterskole
  SOMEBODY HELP ME
  jeg keder mig uden mine veninder og kærste og sprut men når man ikke kan få noget af det havd kan man så lave ?? n_n

 22. dina skriver:

  jeg røvkeder mig altid

 23. sarah skriver:

  jeg hader fysik!!!!!!!

 24. Tanja skriver:

  det gør jeg også…

 25. Emma skriver:

  jeg kedder mig hvilt meget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.