Jeg keeeeeder mig

Hvorfor er det danske biblioteksvæsen så lidt actionpacked? Hvorfor sidder jeg og sveder i børneafdelingen, når alle de interessante lånere, som man får lyst til at bide i, er inde i voksenafdelingen? Hvor er der en Arbejds-flirt, når der brug for en? For slet ikke at tale om kristoffer 🙂

Jeg er rastløs, irritabel og på kanten af et eller andet. Muligvis ægløsning, muligvis utroskab?

Gik så vidt som til at cykle på arbejde, bare for at få noget af det ud af mit blod, men det gjorde det hele værre, fordi jeg hørte den nye coldplay på iPod'en og solen skinnede og jeg endte med at køre og smile og være i rigtig godt humør. Men det hele er spildt, for jeg sidder her og hænger "arbejder" og keder mig mere end nogensinde. Trænger til en sømand.

Og et hus med have.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Jeg keeeeeder mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.