Jeg ler ondskaben ind i ansigtet!

Nå. Så er der rygter om nattefrost. Men jeg er da ligeglad. Fuck nattefrosten! Den kan ikke stoppe mig. I værste fald har jeg spildt 8 plus 8 plus 18 kr. I bedste fald er jeg for en gangs skyld foran med tomatdyrkelsen.

20120503-201459.jpg

20120503-201507.jpg

Og Agnes er allerede brun som en folkepensionist. Det er ikke skidt det hele, det kan ikke skrubbes af. Og hun har faktor 30 på i børnehaven. Og altså brune arme, på trods af alt. Man får lyst til at bide i dem, lækre brune 4 årige arme! Godt man har en hel dag fri til det, i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Jeg ler ondskaben ind i ansigtet!

 1. Maria skriver:

  Hvor er det skønt at du er så umiddelbar og lige til!
  Elsker at læse med :o)

 2. Trine skriver:

  Hvad er det for et sjovt lille drivhus arrangement du har der….?

 3. Christina skriver:

  Åh, sikke en sandhed du åbenbare.. Her er de 4 åriges arme også mums…. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.