Jeg ligner en provinshusmor sidst i 40´erne


no offense – jeg håber ikke der er for mange af dem, som læser dette??
Det er mit nye hår. Jeg synes det er alt for kort, men det skal man vel synes når man plejer at have en meter og nu når det kun til skuldrene. Alle andre synes det er pænt og gør at jeg ser yngre og friskere ud… men jeg synes nu ikke at 10 cm mere ville gøre mig mindre frisk.
Stoffer synes også det er flot (men han tør vel heller ikke sige andet) og min første tanke var, at det jo var en ringe trøst at han godt kan lide det, for det betyder jo så bare at han tænder på provinshusmor sidst i 40'erne-looket. Og vil man egentlig have en kæreste der tænder på den slags? Nej vel?
man kunne også argumentere for at der er lidt bundesliga-look over det, men det skulle nok have været noget tyndere i toppen for at jeg rigtig kunne tage det stik hjem.
Nå.
Men det gror vel ud igen. Heldigvis gror det ret hurtigt for tiden, og når det så er længere igen til sommer, så er alt det slidte jo væk og jeg får gennemført lækkert hår.

Ellers sker her ingen verdensomvæltende begivenheder. Rytmik var alletiders som altid og maya og jeg havde en hyggelig cafetur bagefter. De andre var ikke med, fordi de enten var syge, på arbejde og optagede af studier og bryllupsforberedelser. jeg glæder mig enormt til Ninas bryllup på lørdag. Næsten lige så meget som var det mit eget 🙂

Klara er stadig en lille lykkelig sveske – så glad så glad, og hun spiste oven i købet pænt meget aftensmad og var så glad og tilfreds at hun hyggede og legede lige til 21.15, hvor hun så blev lagt og faldt i søvn øjeblikkeligt uden et kny. Dejlig aften.
I morgen skal jeg have manicure og så er jeg ellers klar til det bryllup. Skal måske lige købe en ny lipgloss, nogen spænder til mit kone-hår og en grøn top til at have inden under. Måske man skulle gå hele vejen og købe nyt undertøj, der ikke lugter af brystmælk?? Jeg burde faktisk lægge før- og efter-billeder ud på nettet et sted. Jeg bliver ikke til at kende igen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.