Jeg sælger ud

Ja. det gør jeg. Jeg har besluttet at sælge alt via trendsales og emigrere til Chile.

Aj, okay, drop det med emigrationen, men ellers er det rigtigt nok. Jeg vil af med ting. Alt hvad jeg ikke enten bruger eller direkte elsker, skal sælges. Tøj, sko, dvd´er, bøger, børnetøj. Hvad som helst jeg kan finde.

Jeg skal bare lige have ladet batteriet til kameraet op, så der kan komme billeder af tingene.

For første gang i over et år er der nemlig minus på mit dankort. Og det skyldes den lede tandlægeregning og et gammelt udestående med kommunen, fra dengang hvor vi pludselig gik fra stoffer på SU og mig på 11 timers deltid med supplerende dagpenge, til 2 normale indkomster. Dengang var der nogen (mig) der glemte at indberette ændringerne til kommunen, og så har de så senere fået dem fra Skat, naturligvis. Og jeg klager ikke, for jeg vil gerne betale de penge vi skylder. Jeg har også med det samme betalt dem og valgte ikke at få en afdragsordning… men det kan så ses på mit dankort.

Og om en uge skal vi på ferie, og vi skal holde barnedåb og vi skal også LEVE. Er I måske klar over, at ting der før kostede 20 kr. i Netto, nu pludselig koster 24? Sådan er det hele vejen rundt. Vi kan ikke få flere børn, fordi det er blevet for dyrt at føde på dem. Så Agnes skal ammes til hun flytter hjemmefra. Farvel brystvorter. Det var dejligt at kende jer, så længe det varede.

Og her midt i august stopper festen endnu mere, fordi da er det slut med barsel på fuld løn og så går jeg over til dagpenge. Og det er endnu mindre. Jeg ser ikke frem til det. Så stopper den her blog da fuldstændig med at være forbrugs- og shoppe orienteret… så kan jeg KUN skrive om alt det skide brød jeg selv bager. For at spare penge. Og så begynder jeg at vise billeder af børnetøj som jeg selv syer af gamle gardiner. Ikke at der er noget galt med det i sig selv… jeg syer bare utroligt grimt og dårligt, og vi ved jo at I alle sammen hellere vil se billeder af tasker og sko.

Så hvis der er nogen som leder efter et velgørenheds projekt eller et sponsorbarn aka en voksen kvinde med minus på bundlinien, så send en mail til thejulesrules snabela gmail.com og få udleveret kontonummeret. Tak.

– eller hvis I ved der er noget jeg har, som I gerne vil købe – så byd! (gælder ikke børn og/eller kropslige ydelser)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Jeg sælger ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.