Jeg SAGDE det jo!

Jeg havde altså sagt det, alle var advarede! Jeg sagde jo, det ville blive en baby-blog. Sådan er det bare. Jeg er et meget simpelt (løgn. løgn, løgn!) menneske, og jeg kan ikke have ret meget i hovedet ad gangen.

Lige nu er det så foster og mave og symptomer og weirdo tanker. Laver heller ikke en skid på arbejde. Hej hej chef, nå er du kommet hjem fra ferie og læser med igen? Ja, men jeg sidder altså en god del af dagen og stirrer ud i luften, så sagsøg mig dog.

I dag havde jeg heldigvis fri, og Klara blev slæbt med til Holbæk, med feber og det hele. Sådan en mor er jeg så. Ego-mor. Det var nemlig sidste onsdag nogen sinde i resten af universets levetid, at den kendte og elskede Rytmikfraktion kunne træde sammen. Caro begynder på arbejde på onsdag og snart efter følger Kat. Og så er det pludselig kun freelancermaya der er hjemme om onsdagen. Og mig.

Og et eller andet sted er det da død-uretfærdigt. Så er vi nogen der har arbejdet på deltid og haft fri om onsdagen, UDElukkende for at kunne underholde de to madammer under hele deres barsel med barn nr. 2. Og i det øjeblik en (h?)vis anden person så snart går på barsel (om 4 mdr. manner!) så skal de bare til at være sådan nogen karriere typer med fuld tid. Pfffhht. Så kan man nok sejle sin egen ensomme sø. Forræddere.

Og man jo IKKE bare finde “en anden” mødregruppe. Phhui, aii, hvad regner I med??? Kan man ikke bare. Intet bliver nogensinde det samme som med dem. Så nu må vi ses i weekender og kun en gang om md. Mit liv er slut, mand.

Nå.

Men ærterne i haven er så modne og dræbersneglene har ikke ædt dem. De smager ellers godt.

Og i lørdags var vi i biografen og se den der Harry Potter film. Den var god. Spændende. Men ikke nogen børnefilm, hvis I spørger mig – både som mor og som børnebibliotekar. Og på trods af det, sad der en eller anden kone nede foran os, med en dreng som ikke var gammel nok til selv at læse teksterne. Så derfor sad hans mor så og læste op under hele filmen. Ihh, tak dame, fordi du spolerede oplevelsen for alle os andre. Børn der ikke kan læse er altså for små til at se den uhyggelige film, og så er jeg kold i måsen overfor hvor meget de plager – fordi man har læst de første bøger højt for dem. Så må de vente til den kommer på dvd og med dansk tale og så kan de se den i deres eget private hjem. Meget mere behageligt for alle. 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Jeg SAGDE det jo!

 1. Malene Hansen skriver:

  Argh jeg er bare så enig. Har selv været inde og se potter og jeg tror min mand og jeg var de eneste der sad der uden børn. Lidt nede i rækken spørger en dame så sit barn. Skal mor læse højt for dig? NEEEJ det skal mor ikke for hun ødelægger resten af folmen for os andre og hun har taget et alt for lille barn med der alligevel ikke fatter en klapfis af historien… Undskyld men jeg er et potter-head. Blev færdig med bog 7 igår så nu kan familien opnå kontakt igen.

 2. Sanne skriver:

  Var han lille eller var han ordblind? That is the question!
  Jeg er nemlig en af de der lede mødre som har læst op, men det var fordi min søn ikke kunne nå at læse teksterne før han var omkring 12 år, den stakkel.
  Pointen er så at det godt kan lade sig gøre uden at ødelægge det for alle andre, han sad nemlig stort set på skødet af mig og så hviskede jeg ind i øret på ham. For jeg HADER nemlig selv når folk ikke kan klappe i og sidde stille i biffen. At jeg så ikke fik specielt meget ud af filmene er en anden sag. Vi kørte af samme årsag meget i drivein bio, der har man jo ligesom privatliv i egen bil og så er der en fantastisk stemning.
  I øvrigt – jeg vil ikke høre mere om Hr Potter, har den stadig til go’e. 🙂

 3. julie skriver:

  Han var lille. Udseendemæssigt vil jeg gætte på maks 6-7 år? Måske endda 5. Jeg synes bare, han var for lille. Jeg har oplevet det samme engang til Ringenes Herre! Hvor en far sad og læste hele filmen op for sådan en på 5-6 år! Da bare SLET ikk i orden, og ungen må da have haft mareridt i flere mdr. efter. Ud over det ringede mandens mobil 3 gange, og i pausen blev han bedt om at forlade salen. Nogen folk kan bare ikke begå sig.

 4. Karin skriver:

  Jeg synes slet ikke, at Harry Potter er for mindre børn. Mit princip er, at Gustav altså ikke kommer til at kende bogerne, før han er gammel nok til at selv at læse dem! Helst på engelsk, endda! 🙂
  Men nu er han altså også typen, der i en alder af 6 år stadig ikke rigtig tør gå ovenpå, selv ved højlys dag.
  KH
  Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.