Jeg SAGDE det jo!

Jeg havde altså sagt det, alle var advarede! Jeg sagde jo, det ville blive en baby-blog. Sådan er det bare. Jeg er et meget simpelt (løgn. løgn, løgn!) menneske, og jeg kan ikke have ret meget i hovedet ad gangen.

Lige nu er det så foster og mave og symptomer og weirdo tanker. Laver heller ikke en skid på arbejde. Hej hej chef, nå er du kommet hjem fra ferie og læser med igen? Ja, men jeg sidder altså en god del af dagen og stirrer ud i luften, så sagsøg mig dog.

I dag havde jeg heldigvis fri, og Klara blev slæbt med til Holbæk, med feber og det hele. Sådan en mor er jeg så. Ego-mor. Det var nemlig sidste onsdag nogen sinde i resten af universets levetid, at den kendte og elskede Rytmikfraktion kunne træde sammen. Caro begynder på arbejde på onsdag og snart efter følger Kat. Og så er det pludselig kun freelancermaya der er hjemme om onsdagen. Og mig.

Og et eller andet sted er det da død-uretfærdigt. Så er vi nogen der har arbejdet på deltid og haft fri om onsdagen, UDElukkende for at kunne underholde de to madammer under hele deres barsel med barn nr. 2. Og i det øjeblik en (h?)vis anden person så snart går på barsel (om 4 mdr. manner!) så skal de bare til at være sådan nogen karriere typer med fuld tid. Pfffhht. Så kan man nok sejle sin egen ensomme sø. Forræddere.

Og man jo IKKE bare finde “en anden” mødregruppe. Phhui, aii, hvad regner I med??? Kan man ikke bare. Intet bliver nogensinde det samme som med dem. Så nu må vi ses i weekender og kun en gang om md. Mit liv er slut, mand.

Nå.

Men ærterne i haven er så modne og dræbersneglene har ikke ædt dem. De smager ellers godt.

Og i lørdags var vi i biografen og se den der Harry Potter film. Den var god. Spændende. Men ikke nogen børnefilm, hvis I spørger mig – både som mor og som børnebibliotekar. Og på trods af det, sad der en eller anden kone nede foran os, med en dreng som ikke var gammel nok til selv at læse teksterne. Så derfor sad hans mor så og læste op under hele filmen. Ihh, tak dame, fordi du spolerede oplevelsen for alle os andre. Børn der ikke kan læse er altså for små til at se den uhyggelige film, og så er jeg kold i måsen overfor hvor meget de plager – fordi man har læst de første bøger højt for dem. Så må de vente til den kommer på dvd og med dansk tale og så kan de se den i deres eget private hjem. Meget mere behageligt for alle. 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Jeg SAGDE det jo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.