Jeg sagde det jo!

Dommedags stemningen var ikke helt forfejlet. Mit biblo blev oversvømmet. Heldigvis tror jeg det meste var løftet tilpas op fra gulvet, men sidst jeg talte med nogen deroppe fra, havde vi endnu ikke fået affugtere fra Falck, og luftfugtigheden var meget høj. Hvilket jo ikke er så godt for bøger af papir. Vi får se i morgen.

Ellers er der røget lidt elektronik, lidt sprogkufferter og et par sofaer. Måske også nogle af mine billedbøger – det må jeg se på i morgen. Nårh ja, og en kasse med nyindkøbte cd´er. En oversvømmelse er bare slet ikke hvad vi manglede, i disse sparetider. 

U2 koncerten var fed. Fordi det er U2 koncerter. Jeg kunne godt finde nogle negative ting at sige, hvis jeg skulle, men det skal jeg ikke og jeg gider heller ikke. Den var fed. Ikke den fedeste af de 6 (eller 7?) jeg har været til – jeg mener, ingenting slår jo Forum og kun 10.000 mennesker i 60 graders varme, og mig helt oppe foran og røre ved Bono. Men det var stadig en fed koncert.

Der var dog meget langt hjem og jeg var meget træt, da jeg lagde mig i min seng kl. 6 i morges. Og endnu trættere en halv time senere, da vækkeuret ringede. Godt man har fri om mandagen. Og har en mand der kan finde ud af ting med to børn, selv. Men helt fri havde jeg ikke, for kl. 14 var jeg alligevel på arbejde, til den nationale åbning af www.pallesgavebod.dk 

I princippet fedt. Men i praksis ikke så sejt, når ens biblo har pc´er fra forrige århundrede, der ikke kan køre ting med flash. Lidt svært at vise børn en fed hjemmeside, når man skal tegne og fortælle det hele selv. 

Vel hjemme igen, går det op for mig, at min datter på 7 år efter kun en uge i 1. kl. har nået et højere matematisk niveau end mig. Er hele aftenen blevet belært om tværsum og udregning af denne. WTF? Verden er af lave, jeg sagde det jo.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Jeg sagde det jo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.