Jeg sagde det jo!

Dommedags stemningen var ikke helt forfejlet. Mit biblo blev oversvømmet. Heldigvis tror jeg det meste var løftet tilpas op fra gulvet, men sidst jeg talte med nogen deroppe fra, havde vi endnu ikke fået affugtere fra Falck, og luftfugtigheden var meget høj. Hvilket jo ikke er så godt for bøger af papir. Vi får se i morgen.

Ellers er der røget lidt elektronik, lidt sprogkufferter og et par sofaer. Måske også nogle af mine billedbøger – det må jeg se på i morgen. Nårh ja, og en kasse med nyindkøbte cd´er. En oversvømmelse er bare slet ikke hvad vi manglede, i disse sparetider. 

U2 koncerten var fed. Fordi det er U2 koncerter. Jeg kunne godt finde nogle negative ting at sige, hvis jeg skulle, men det skal jeg ikke og jeg gider heller ikke. Den var fed. Ikke den fedeste af de 6 (eller 7?) jeg har været til – jeg mener, ingenting slår jo Forum og kun 10.000 mennesker i 60 graders varme, og mig helt oppe foran og røre ved Bono. Men det var stadig en fed koncert.

Der var dog meget langt hjem og jeg var meget træt, da jeg lagde mig i min seng kl. 6 i morges. Og endnu trættere en halv time senere, da vækkeuret ringede. Godt man har fri om mandagen. Og har en mand der kan finde ud af ting med to børn, selv. Men helt fri havde jeg ikke, for kl. 14 var jeg alligevel på arbejde, til den nationale åbning af www.pallesgavebod.dk 

I princippet fedt. Men i praksis ikke så sejt, når ens biblo har pc´er fra forrige århundrede, der ikke kan køre ting med flash. Lidt svært at vise børn en fed hjemmeside, når man skal tegne og fortælle det hele selv. 

Vel hjemme igen, går det op for mig, at min datter på 7 år efter kun en uge i 1. kl. har nået et højere matematisk niveau end mig. Er hele aftenen blevet belært om tværsum og udregning af denne. WTF? Verden er af lave, jeg sagde det jo.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Jeg sagde det jo!

 1. Sanja skriver:

  Har du rørt ved Bono??? Julie, jeg overfalder dig og gramser din hånd (hvilken én var det?) næste gang vi ses! Det tætteste jeg har været på en rigtig, rigtig kendt var da jeg sad ved siden af en hånd der havde hilst på Robert Pattinson (den sad på hende der Boogie-dullen som jeg sad ved siden af til New Moon premieren), pfhh.

 2. Pernille skriver:

  hvad faen er en tværsum… åh my god betyder det jeg skal gå skolen om når jeg ikke ved hvordan det regnes ud???
  men lyder fedt med U2 og knap så fedt med biblo og bøger og fugt.. I min lejlighed på 2. arbejder vi på at få det til at holde op med at dryppe ind gennem den elektriske installation i loftet.. vi er nu nede på et par dryp i timen.. øv!

 3. Rina skriver:

  Ja så bare vent til 2-3-4 klasse, jeg fatter ikke en brik!! af det der matematik noget, og forældrene til 4 klasses ungerne render rundt husene imellem for at få hjælp af en der måske ved bare lidt mere end man selv ved!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.