Jeg skrev en mail

Sendte i morges en mail til integrations minister Rikke Hvilshøj. Jeg skrev:

Kære Rikke Hvilshøj

Jeg er dybt forfærdet over nyheden om den påsatte brand i din bil, og ved din bopæl. Selv om jeg ikke er enig med regeringens udlændingepolitik og aldrig vil stemme venstre, så er den slags simpelthen for langt ude og helt uacceptabelt i et samfund som vores.

Jeg er selv mor til en lille pige, og jeg får tårer i øjnene ved tanken om, hvordan jeg selv ville føle det, hvis jeg vågnede op en nat og mit hjem, hvor mit barn sover, stod i flammer. Og det bare fordi du passer dit arbejde.

Jeg håber du og din familie kommer over oplevelsen uden mén, selv om jeg kan forestille mig det er svært at forklare sine børn om den slags. Og jeg håber, du fortsat vil påtage dig dit svære job og at du ved, at det er et lille bitte fåtal i den danske befolkning, som tænker og handler som de der forbrydere. Langt de fleste af os er ordentlige og gode mennesker, som føler med dig og din familie.

Vi skal ikke lade folk, som dem der satte ild på, styre vores verden eller vores liv. Det er ikke sådan et samfund vi ønsker.

Venlig hilsen Julie, bibliotekar og mor til Klara fra 2003.

Og hun svarede:

Kære Julie

Integrationsminister Rikke Hvilshøj har bedt mig takke for din venlige hilsen.

Med venlig hilsenAnnika B. Hansen, Sekretær for ministeren

Tænk at få svar på den slags. Samme dag. Sikke et nært og nede-på-jorden-agtigt system. Rart.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Jeg skrev en mail

 1. Hej Julie
  Dejligt at se, at du har sat de tanker på skrift, som vi vel alle tænker i disse tider. Og flot, at der var svar 🙂
  Mange hilsner
  Pernille

 2. Carina skriver:

  Det er sådan noget man tænker på at gøre. Du gjorde det dog, og så er det da ganske rart at du får et svar og så samme dag.
  Knus Carina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.