Jeg var døv og lam, nu kan jeg se!

En af julens mange mange traditioner, er den store Julekoncert med Torvekoret. I år på Kultorvet i Kbh. Jeg kunne desværre ikke være der selv i år, men eftersom min søster synger i koret, er jeg kommet i besidelse af disse unikke fotooptagelser fra den fantastiske koncert.

Man kan læse mere om koret på deres hjemmeside og er man f.eks. bibliotekar på jagt efter den næste store underholdning, så kan jeg varmt anbefale dem. De gjorde i hvert fald julen på mit bibliotek uforglemmelig sidste år.

Læg mærke til den herlige fynske dialekt, og gæt hvem der er min søster?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kzULpJrugwE&hl=en&fs=1]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Jeg var døv og lam, nu kan jeg se!

 1. Marie skriver:

  gætter på hende i det røde

 2. Anne skriver:

  Åh, klasse!
  Næste år må du altså lige advisere i forvejen, hvis de gør det igen. Jeg kender et par mennesker i København, som vil ELSKE det der!

 3. Lone skriver:

  gætter på korlederen 😉 Skønt med lidt bag-jul midt i sidste-eksamensopgave-krampetrækning

 4. Hahahahahahahaha.
  Tø-hø.
  Hahahahahahahaha.
  Fnis.
  Hurra for folk med humor 🙂

 5. Lis skriver:

  Vi kommer ikke uden om, at fynsk ER en smuk dialekt!

 6. Rikke skriver:

  Heheheheee, tosser =)

 7. Jennie skriver:

  Hende i den røde. Synes jeg kan genkende hårfarven? Hvorfor har jeg aldrig dem før??

 8. julie skriver:

  Det ved jeg ikke Jennie? Fordi du er sådan en crazy udlændinge-type der ikke holder dig ajour med dansk højkultur? 😉 Ai, de er nok relativt ukendte udenfor Svendborg-kredse.

 9. charlotte skriver:

  Hende i den blå jakke ? 😉

 10. julie skriver:

  Det ER faktisk en pige i den blå jakke… en meget smuk pige. De er alle sammen piger. Min søster er hende ved siden af hende i den blå jakke. Man kan ikke rigtig se hende, for alle de der kasser desværre.

 11. M skriver:

  Hvis Torvekoret kom til Holstebro ville jeg blive fyldt med mentalt solskin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.