job-ryk!

Hold da op – så blev jeg indkaldt til en samtale til! Skal nu til to, samme dag, i henholdsvis Holte og Farum. Så får vi se om det bliver Pernille eller Carina, der vinder sig en ny lokal bibliotekar, som kan slette deres umådeligt høje bøder 🙂 Shysss, den slags kunne jeg naturligvis aldrig finde på! Det er jo borderline ulovligt. Måske ikke engang borderline? Måske bare ulovligt?

Jeg er ikke ligeglad hvilket, men næsten. Jeg vil bare SÅ gerne have et af de jobs, og tjene en normal løn og komme ud af supplerende dagpenge-systemet og passe mig selv, og optjene noget pension og have ret til barsel med fuld løn – ups – sagde jeg det? Jeg skal naturligvis ikke have flere børn foreløbig! Det er der overhovedet ingen planer om, jvf 4. sal, ingen vaskemaskine og bla bla bla…

Lå ellers i sengen mandag morgen og havde helt utroligt ondt af mig selv. Synes det var alt for mørkt, der kl 7, og er bare slet slet ikke parat til alt det endnu! Endnu en laaang vinter, med et barn der står alt for tidligt op, endnu en laaang vinter – nej nej nej – det er for tidligt, jeg er ikke parat! Og så kørte hele møllen med, at jeg jo heller aldrig fik noget job, også er for tyk og bor som en Hobbit. Wah, wah wah, julie!

Nå, men så ringede Anna (hende med miu miu tasken) og spurgte om jeg ville med ud og drikke kaffe – hun går hjemme på barsel med barn nr. 2, Ida på 6 mdr. Og det ville jeg jo rigtig gerne, så jeg sprang ud af sengen, tog et lyn bad og var afsted. Og så holdt jeg ligesom op med at have ondt af mig selv 🙂 Endte med at tilbringe hele mandagen sammen med Anna og Ida, og hentede så sara og klara sammen hen på eftermiddagen. Og kom hjem og var indkaldt til jobsamtale nr 2. Det bliver en lidt for spændende torsdag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to job-ryk!

 1. kristina skriver:

  Hej Julie
  Var faktisk på vej ind for at klage over at du aldrig skriver mere – og så (rødmende) opdager jeg at der lå ikke mindre end 4 FIRE indlæg.
  Håber du får jobbet – bare et af dem, men helst dem begge så du lige som kan spille dem ud mod hinanden og føle dig virkelig cool.
  knus

 2. Grith skriver:

  Held og lykke, jeg ved at du får et af dem:-)!!! Hvis man selv forsøger med et smil til livet får man også ofte et igen, det kan dog være svært at se mandag morgen når det bare er er pisse mørkt og koldt:-) Krydser fingre:-) Hvordan går det med Jennifer Weiner?

 3. Bodil skriver:

  Held og lykke med samtalerne – bare det var på mit lokale bibliotek du havde søgt job!! Krydser fingre for dig.

 4. Linda skriver:

  Fedt og bare det var mig.
  Jeg søger jo mere herude i periferien, og har ikke søgt nogle af de jobs du skal til samtale om. Måske heldigt for mig 😉
  Har dog lige søgt et par andre stykker, men det ser ikke ud til at jeg hører noget, øv!
  Er stadig i job med løntilskud på mindre provinsbib, men er nok en lille smule træt af at føle mig udnyttet.. Eller en stor smule.
  Har de værste skræk scenarier over min fremtid efter kommunesammenlægningerne. Så overvejer kraftigt at søge hen i det private allerede nu. Men hvor? Hvor er det bare ulidelig besværligt at være ledig.
  Krydser finger for dig på torsdag.
  Knus, Linda

 5. Carina skriver:

  Altså allerhelst så jeg jo at du kom til Nærum og arbejde, men når det nu ikke kan lade sig gøre, så må vi jo tage til takke med at du får jobbet i Holte.
  For det gør du altså!

 6. tine skriver:

  Krydser også fingre for dig, Julie.
  Selvfølgelgi kommer du ud af det supplerende dagpengesystem, og på et tidspunkt ender du nok med patriciercilla og vaskesøjle i Holte 🙂

 7. kristina skriver:

  Ja, HVEM der havde råd til deltid…..Du har så evigt ret Kirsten!!!
  knus
  Kristina

 8. Julie skriver:

  I har helt ret og jeg har også elsket mit deltids-år. Men jeg kan jo ikke leve af det. Og jeg vil gerne være selvforsørgende. Jeg håber på det i Farum, da det er på 32 t/ugen 🙂

 9. Dorthe skriver:

  Må lige skynde mig og lægge et “held og lykke i morgen” ind. OG har ganske glemt at sige tak for hilsnen til barnets 3 års dag. TAK! 🙂 Knus

 10. Kirsten skriver:

  Og så var det ikke engang længe, du var nedlagt i selvmedlidenhed denne gang. Det går da rigtig godt for dig!
  Jeg håber inderligt, at du får dig et – eller to – job i morgen.. Og dog.. Jeg er sikker på, at du så ikke har helt tid nok til at få skrevet nok. Og nu ved jeg godt, det ikke ligefremt er et godt salgstrick, men overvej at antyde, at du også overvejer en ansættelse på nedsat tid. Det ER altså ikke for normale dødelige mennesker at have fuldtid og småbørn.. Tro mig, du bliver ikke mere lykkelig af at have en vaskemaskine, hvis det betyder at hverdagen ikke hænger sammen.. Pas på fælden Julie!!
  Kh Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.