jubilæum og Den Nye Mig

Har lige opdaget at jeg har rundet kommentar nr. 200 – det er da også noget. Så tak for alle kommentarerne 🙂

Og så den nye mig… har på utallige opfordringer fra tilfældige og helt helt ukendte bloglæsere nu bestilt tid hos frisør Henriette på salon Mono, chr. havn. Hun er populær, åbenbart, så det kunne først blive d. 8.4. Men nu har jeg tiden!! Så skal det hår nok arte sig.

Og taa-daaaaa – chock-horror-surprise – jeg har købt et medlemsskab til et fitnesscenter! Et helt år, har jeg købt. Skal det være, så lad det være. Og eftersom jeg har sådan en BG bank plus konto, så kunne jeg få 15 procent rabat. Og når jeg så købte et helt år, så kom jeg ned på 3400 kr. for hele det år. Dvs under 300 kr. om md. 280 tror jeg. Og det er da billigt. Og vi kender jo mig – er det et godt tilbud, så KAN jeg ikke sige nej… Og så har jeg fået en starttid på mandag kl 9.30 hos en træner der hedder Morten, som så vil hjælpe mig igang og lave et program og vise mig det hele osv. Og med i prisen er også træning på hold, svømmepøl, spa, sauna og amagers fedeste udsigt. Og Maya, som går samme sted og som skal holde mig i ørerne i starten.

Nu mangler jeg bare at lave et regnskab som pernilles, så jeg kan følge med i, hvor billigt det bliver i længden, jo mere jeg bruger det.

Så så man lige mig til sommer, i bikini og top lækker 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til jubilæum og Den Nye Mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.