Jul Actually

Har faktisk ikke tid til at skrive, for jeg skal se Love Actually. Elsker den film. Har den på dvd og har set den 90 milliarder gange, men nu skal jeg se den i tv også, for det er jo ligesom noget andet… og hver eneste freak´in gang jeg ser den slutning med folk der mødes i lufthavnen og elsker hinanden, så tuder jeg som pisket.

Vi er næsten færdige med køkkenet. Alle skabe er oppe, vasken er i, bordplade osv. Alle de store ting. Nu mangler der kun tre skuffer, som bliver lavet i dette øjeblik. Det bliver det flotteste køkken EVER. Og min far og stoffer slog næsten ikke hinanden ihjel i processen.

Klara – hun er som forandret. Det viser sig, at hun burde have heddet Gertrud, Gertrud Sand. Hun har helt sikkert allerede fundet den store kasse med julepynt, og nu spreder hun det med løs hånd ud over hele min velordnede lejlighed. Jeg sidder nu i sofaen, som er pyntet med tre fødselsdagsflag, et rødt silkebånd, en stjerne-guld-guirlande og to mini disko-spejlkugler… meget smagfuldt. Vi har lavet kalenderlys dekoration og adventslys dekoration. Og Klara er officielt verdens mindste Kartoffelwoman.

Så nu, efter en dag med pynt, dekorationer, risengrød, æbleskiver og levende lys – Love Actually – den perfekte julefilm.  

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Jul Actually

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.