Julemarked på Himmelskehund

Hvis nu jeg ikke skulle sydpå og feriere, så var jeg taget til det her julemarked. Det er Pia Olsen, der har lavet mine illustrationer, og de dygtige mennesker, hun deler sin tegnestue med, der inviterer. De laver sådan nogle fine ting, og MON ikke Tante Olga ville værdsætte et stykke unik dansk kunst i julegave? Jeg tror i hvert fald det er godt nok for min pengepung, at jeg ikke kan tage der ind. Men I skulle tage og gøre det. Og nyde det for mig.

julemarked 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Julemarked på Himmelskehund

 1. Anette skriver:

  Det er vist lige et julemarked efter min smag! Og uden for mange kalorier – velsagtens?! Tak for tippet Julie. Og god tur sydpå!
  Mange hilsner
  Anette

 2. Karen skriver:

  Det er allerede planen at slå vejen forbi! God ferie til dig og dine!

 3. Anne skriver:

  Øv, det er lige en anelse for langt herfra – ser ellers fedt ud. Men sikkert godt for min privatøkonomi at jeg er på tilpas afstand.
  Rigtig god tur til Lækkerstranden på Lækkerøen. Håber det bliver fuldstændig fantastisk.  *suk*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.