Julepalaver

Nå, men så tror jeg også vi har fået set det første afsnit af Nissebanden på Grønland. Pt. sidder de og ser det for 3. gang. Først i går aftes, så i morges kl. 7 – ved et tilfælde – og nu igen. Jeg er personligt ikke nær så imponeret af den, som jeg var for … en hel del år siden, men de sluger det råt. Puk er allerede favoritten.

Ellers er vi klar med pakkekalendere og dekorationer og den store kasse med julepynt står på spisebordet. Der pynter den egentlig ikke så meget, men den bliver nok stående nogle dage endnu.

I går havde jeg Klara med på arbejde. Hun klagede over ondt i maven og gik også ret meget på toilettet. Men jeg tænkte, at det måske også havde noget at gøre med, at de havde haft en ret dårlig dag i klassen om onsdagen, og hun kom hjem og sagde, at hun var blevet mobbet. En af drengene havde gjort grin med hende og sagt “se jeg er Klara, jeg arbejder på en bollefabrik” – sådan en hvor man laver BØRN, mor!! sagde hun. Mega pinligt når man er 8.

Hvorfor er drenge så dumme?

Og nej, jeg bliver aldrig den mor, som siger at det bare er fordi han godt kan lide hende, og gerne vil have hendes opmærksomhed. Han slår fordi han elsker dig? Not so much. Han taler grimt til dig, glemmer din fødselsdag, nedgør dig, river dig håret? Okay, men det er nok fordi han er så vild med dig, men han kan bare ikke finde ud af at udtrykke sine følelser. Nå. Men så må han lære det. Ellers skal han ikke have noget med mine døtre at gøre. Jeg synes ikke, man skal lære sine døtre at det er i orden at mænd ikke opfører sig ordenligt. Jeg synes der i mod, at man skal lære sine børn, drenge som piger, at TALE om deres følelser, ikke at skamme sig over dem og at behandle andre, som de gerne selv vil behandles.

Men Klara fik en dag med mig på arbejde og alt gik fint. Læreren har allerede haft fat i alle ungerne i onsdags, for der var flere af dem som var oppe at toppes. Det var en generelt dårlig dag i 2.y. Begyndende julekuller? Den dumme dreng sagde også undskyld. Og i dag har der ikke været noget.

Og så har jeg fundet den bedste jule cd nogen sinde. Den hedder Endurance in Christmas Time og er både stemningsfuld, ægte og til at holde ud. Den er med Hymns from Nineveh. Hør selv:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Julepalaver

  1. Maria skriver:

    Lunte og Puk er i Rødovre Centrum hver dag kl. 11 her i december – bare hvis du ikke selv har opdaget det 🙂

    • julesrules skriver:

      Tak Maria! Vi opdagede det ved et tilfælde i går, fordi de sad og klippede i en gammel reklame derfra 🙂 Kan godt være man skal tage rummeligheden på og tage derud en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.