juletravl

Nå, men jeg synes så, jeg har travlt i år. Startede allerede med rytmikfraktionsjulefrokost d. 2. og fortsatte så den weekend der lige er passeret, med at have eget arrangement.

Startede lørdag med at gøre badeværelse og køkken rent, rydde op over alt, tømme 8 flyttekasser (de sidste! Juhuuu! – nårh nej, bortset fra dem med køkkenting som der ikke er plads til, fordi vi ikke har fået nyt køkken endnu og kun har et skab…), støvsuge, vaske trappen og gulvene, vaske 3 vaske, købe ind og købe to juletræer – et til udenfor og et lille et til indenfor. Sidstnævnte pyntede klara og det var en stor succes. Hele lørdagen gik hun rundt og sagde; "vi pynter, ikk mor?? Vi pynter fordi der kommer gæster, så pynter vi faktisk, ikke mor, ikke også? Ikke? Vi pynter nemlig." Men hun havde jo ret. Efter alt det havde jeg ondt over alt og gik i seng. Om søndagen fortsatte vi så med at rydde op en gang til, fordi vi bor sammen med en 3 årig. Og om eftermiddagen kom gæsterne så. 23 mennesker til gløgg og æbleskiver. Jesus. Fyldte godt ud, men var også virkelig hyggeligt. Og ret dejligt endelig at bo et sted, hvor der rent faktisk er plads til at man inviterer folk til noget. De sidste blev til aftensmad og da jeg endelig kom i seng, alt for sent, havde jeg det som om det slet ikke havde været weekend.

I aften skal jeg til noget focusgruppe interview. Det handler vist om juice og bønner på dåse. Sær kombi. Men jeg får 4 biografbilletter og 2 guf kuponer for det. Værd at tage med, når man er ruineret. Onsdag skal vi langt om længe til Tina Dickow koncert. Glæder mig enormt meget, for det er i Falconer Salen, og der synes jeg, der plejer at være så god lyd.

Jeg har stadig ikke købt en eneste gave, ud over alle dem jeg altid køber til Klara. Jeg kan ikke helt overskue, hvem jeg skal købe til, når vi ikke skal til Fyn i år. Men mine forældre skal vel have en gave, selv om vi ikke ses? Og min søster. Er meget i tvivl med min mormor. Hun vil ikke kunne huske, om hun har fået en eller ej alligevel.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to juletravl

 1. Grith skriver:

  Hvor lyder det hyggeligt, men som med alt der er hyggeligt, kan man ikke undgå at stresse, vel;-)
  Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste, der ikke har købt julegaverne endnu;-)
  Fortsat go´december;-)

 2. Lone skriver:

  Julegaver??? Her midt på foråret…mig ikk forstå. Synes bestemt vi må have sprunget en årstid over.

 3. Dorthe skriver:

  Jeg kender simpelthen ikke nogen som dig, der som noget af det mest naturlige nævner “værd at tage med når man er ruineret”, og juhuuu nu skal vi endelig til koncert (koncertbiletter koster penge -IGEN ) i samme sætning. *G*

 4. Helle skriver:

  hey – jeg er ved at skrive eksamensopgave på syddansk universitet om blogs samt det sociale aspekt i det mm. Jeg vil blot spørge dig om du har lyst til at blive interviewet over messenger omkring dine erfaringer med at føre dagbog på nettet?

 5. kriss skriver:

  Jamen det er da derfor hun er ruineret – så hænger det sammen igen ikke?
  God fornøjelse i fokusgruppen, var i min første i sidste uge – har stadigvæk en hulens masse slik og chokolade tilbage fra “gevinsten”

 6. Julie skriver:

  Helle – har sendt dig en mail.
  Dorthe – altså – koncertbilletter køber man jo mindst et halvt år før man skal bruge dem. Ellers er de jo udsolgt. Og for 6 mdr. siden var jeg ikke i nærheden af at være ruineret på samme måde som nu. Slet ikke.
  Kriss – tak 🙂

 7. Lone skriver:

  Jeps…det bliver så min julegave til ham 😉 Mht det job han ellers skulle være flyttet efter, så var det lige pludseligt et krav at han flyttede til Aalborg…så han sagde nej tak, og bor stadig i nærheden af Køge

 8. Julie skriver:

  Ai, men lone! NU sender jeg dig lige en mail!!!

 9. Julie skriver:

  Lone – ham din bror – er han stadig ledig? Jeg har en virkelig sød veninde, der trænger til en mand og gerne snart vil have børn osv. Hun er fra fyn, men bor i kbh pt. Skal vi arrangere en blind date?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.