Kære Dagbog

Nåmen, der er så ikke nogen der er kommet til skade i dag. Der var et par af os, der var meget beskidte da vi kom hjem, men de var også meget trætte, så den stod på mad og afslapning og ingen kodak moments.

Jeg har gået og tænkt meget over det der med de modebloggere. De er jo derude et sted, ikke? Måske burde man begynde at læse nogen af dem? Det skal bare være nogen som også kan skrive og er sjove. Ikke kun billeder af tøj, det har jeg simpelthen ikke ork nok til. Men der er så mange. Hvor starter man?

Nogen gange var det altså nemmere i gamle dage, da vi sad der i hulen sammen med dinosaurerne og kun var en 16-18 bloggere, der alle sammen læste hinanden. Aj, okay, der var jo flere, men det var mest sure mænd der skrev om politik. Og hvor er de i dag? Jeg tror f.eks. ikke det er dem, der får mails fra rengøringsfeer eller tilbud om goodiebags med cupcake løjer, vel? De fortryder nok i dag, at de var så mavesure og koleriske. Nu ville de nok hellere have haft en kaffemaskine. Selv om de ved de burde skære ned på koffeinen.

Men nu modebloggerne. De er mange. Og styrer tilsyneladende verden? Eller er det madbloggerne? I virkeligheden er jeg en mega doven bloglæser. Jeg læser meget få blogs. Jeg har tusinde på min feeder, men jeg skimmer de fleste og læser kun nogle af dem, og jeg er helt fantastisk dårlig til at smide en kommentar. Jeg gider ikke, hvis der f.eks. allerede er nogen, som har skrevet det jeg ville have sagt. Og jeg gider heller ikke, hvis man skal logge på med alle mulige konti og kodeord, som min flash-forskrækkede iPhone ikke kan vise mig.

Ellers har jeg en del indlæg jeg vil have skrevet. Et om noget papir fra det der Blafre. Norsk. Jeg er den sidste husmor i verden, der har tænkt sig langt om længe at beklæde en ikea skammel med fancy papir. Det er jo nærmest så oldskool at det er retro i sig selv? Er jeg så bagefter, eller helt foran med firstmoverne, som først gør ting når alle andre ikke gør det mere?

Jeg ville også gerne skrive om noget dansk musik jeg er blevet meget glad for. Med lyd og levende billeder.

Og noget mere om min iSok forretning.

Hvad skal jeg starte med?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Kære Dagbog

 1. Marie skriver:

  Der ER ingen modebloggere der er sjove, Julie!!
  Min yndlings er theglamourai.com (ikke dansk…men tilgengæld heller ikke kedelig)

 2. Karen skriver:

  Jeg vil helst høre om: (i prioriteret rækkefølge) Din iSok-business, Blafre, Dansk musik.
  God weekend! PS. Jeg læser kun Christina Wedels blog for hun er ret sjov! og dygtig!

 3. brigade skriver:

  Hm. måske http://www.manrepeller.com/ – den er nogle gange sjov.

 4. Rikke skriver:

  Jeg synes Camille skriver rigtig godt, både om mode og musik
  http://clamour4glamour.looklab.dk/

 5. Rikke skriver:

  Også tilbage til jordhulen med mig – det er svært at være gået fra at være en elektronisk firstmovers (eller først-agtig) der skulle fortælle andre om hvad en blog var, til at være tabt fuldstændig bag en (blog)vogn.

  Ved jeg lyder gammel når jeg siger at jeg ikke forstår ideen bag modeblogs – men dem jeg er faldet over er unge kønne piger der tager billeder af sig selv i tøj fra H&M og jeg forstår simpelhen ikke hypen..?

  Madbloggere har jeg derimod større forståelse, respekt og mundsavl over – men erkender at det er en segment og aldersting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.