Kan det virkelig være det???Klara havde jo været så glad og nem i 14 dage, og pludselig var der to rigtig dårlige dage, med masser af afbrudt søvn – som den trofaste læser vil vide.

Jeg forstod jo ikke, hvorfor – HVORFOR, HVORFOR, HVORFOR???

Men så skete der det, at i går aftes syntes vi hun havde fået nogen røde mærker på sine fede lår og den fine mave – så vi tænkte om bleen måske sad for stramt, om hun er vokset op i en anden størrelse. Og pludselig gik det op for mig – de her 2 uger, hvor hun har været så glad, der har vi – i hvert fald den sidste uges tid – brugt nogen pampers active fitt bleer, som jeg købte på tilbud. Men de er jo så dyre, så da svigermekanikken var her i fredags havde de jo to pakker af de "normale" pampers med, som vi plejer at bruge, str. 4-9 kg. Og så brugte vi dem og gemte resten af active fitt'erne, for de er str. 7-18 kg. og skal jo nok blive brugt.

Og pludselig var der en klar sammenhæng mellem bleer str. 4-9 kg. og en sur, vrissen, ikke-sovende klara! Måske er det fordi hun er så godt i stand? Hun vejede 7.4 kg. sidst SP var her, og jeg tror hun må være ca. 8 kg. nu – så måske sidder de der 4-9 kg. bare rigtig og snerrer og strammer i lår-dellerne? Hun havde jo faktisk lidt røde mærker…
Og da hun i går blev lagt i seng i en active fitt, ja, så sov hun fra 22-01 og igen fra 01-07!! Og fik så en ny active fitt på og sov igen fra 8.30 til ca. 10, hvor hun fik bryst og SOV VIDERE til kl. 12!!! Hun må jo have haft brug for det…Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har helt styr på hvordan det skete, for jeg blev liggende med hende i sengen og sov faktisk også selv hele formiddagen… jeg må jo have haft brug for det 🙂 og stoffer var alligvel i skole, så der var helt stille og kedeligt i lejligheden…

Og her tirsdag aften sover hun nu igen i en active fitt, og der har ikke været en lyd fra hende siden hun blev lagt. Jeg må konkludere, at de nok bare sidder bedre, er mere afslappende og rarere at sove i. Jeg burde jo få lidt reklame-penge af pampers for det her indlæg…
Så nu bruger vi de alm. bleer om dagen og passer meget på ikke at sætte dem for stramt, og så bruger vi de dyre om natten. Men næste gang de er på tilbud, så skal jeg helt sikkert score nogen pakker!

Ellers bliver jeg bare gevaldig lækkersulten af det her kedelige vejr… tror jeg vil lave mig en grydefuld popcorn.
I morgen er der rytmik og mødregruppe – og åh, åh – de kommer her hjem… Må nok stå op kl. 05 for at nå at rydde lidt op og skal egentlig også lige over og købe noget kaffe og noget saftevand… vi er faktisk løbet tør for ret meget, tror jeg 🙂 Heldigvis er min MG meget sød og afslappet, åben og ærlig, så jeg får ikke brug for den der Mødregruppe-survival-kit, som Nillleper har sat i gang :-)))
Og så er jeg virkelig begyndt at glæde mig til juni-cafe mødet på fredag. Den chokolade kage på cafe aroma er jo til at dø for – men jeg tror desværre, jeg har fået rodet mig ud i noget med at skulle demonstere sanglege og babyrytmik… nu får vi se – hvis jeg ikke bliver overfaldet af en nazi-kontrollør i metroen på vej derud (som jeg jo plejer at blive…), så er det jo muligt jeg er i humør til det.

kh julie og active-klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.