kan man skrive indlæg nu?


For det har jeg ikke kunnet i dagevis nu.. Nå, det kunne jeg så godt i dag. Men hvad gør man så med indlægget fra i onsdags, som den stadig ikke vil ligge ind nogen steder? Måske er det bare ikke godt nok skrevet? Jeg prøver at putte det ind her:
Lidt af hvert,
kommer der i det her indlæg. Først vil jeg huske at skrive, at den shoppetur sidst, ikke blev nogen succes. Klara sov da vi puttede hende i vognen, men vågnede så og skreg hele vejen i metroen. Ind på toilettet i Magasin og amme! Det hjalp lidt, så hun lå og kiggede mens vi mødte min søsters eks, der jo lige skulle se vidunderet.
Så gik vi videre og hun blev sur igen – meget sur! Hurtigt ned i en sidegade, finde en bænk og amme igen. Hun er kommet ind i sådan en dårlig rytme, med at spise kort tid ad gangen og så være sulten igen kort tid efter. Det virker som om, hun ikke kan koncentrere sig? Jeg prøver at få ro omkring amningen, men lige den dag var det jo lidt svært eftersom vi befandt os på Strøget…
Nå, glad unge igen, ned i vogn, 5 min. senere skriger hun igen. Jeg VED det er fordi hun er træt og ikke kan/vil falde i søvn. Men Klara tror ikke på mig, når jeg siger det – hun vil bare OP nu!! I tilbageblik kan jeg se, at det også var en fejl at hun ikke lå i sin voksi pose i vognen, men det var bare for varmt til den, den dag…
Nå, så går vi i Illum, fordi der forhandler de den frakke jeg gerne vil have. Jeg stopper i stedet ved Lamaze legetøjet og er meget fristet af en sommerfugl der siger lyde når ungen sparker på den i kravlegården. Jeg vil dog lige vente til efter barnedåben og se, hvad hun får af gaver.
Så opdager vi, at det mærke frakken er i, er på en helt anden etage og så gider jeg simpelthen ikke mere. Jeg ved det er et spørgsmål om tid, før Klara eksploderer helt, fordi hun nu er overtræt, og jeg kan alligevel slet ikke koncentere mig om at prøve noget på. Vi skynder os ud og når ca. 10 meter op ad Købmagergade, så skriger hun igen og er kun stille når jeg tager hende op i armene. Jeg siger så til min søster, at jeg ikke gider mere. Det er synd for Klara at hun ikke kan få sovet og det er ikke sjovt for mig at gå der med hende. Så vi giver os til at gå hjem – fra amagertorv til min lejlighed på amager er det en god halv times gåtur ca. Og selvfølgelig falder Klara i søvn i det øjeblik vi holder vognen i bevægelse og kommer lidt væk fra alle de folk og stemmer… Så hun sov hele vejen hjem og vågnede igen, da vi trådte indenfor døren. øv.
Hun har også sovet dårligt om natten de sidste par dage. Vågner flere gange og har svært ved at falde i søvn igen. Sådan har hun ikke været før, men under ingen omstændigheder står vi op kl. 5 her i huset, så vi ligger i sengen og kæmper med hende til stoffer står op med hende omkring kl 8 – så sover jeg videre og så kommer hun ind igen her kl. 9 og får en ammetår og falder i søvn igen.
Jeg har svært ved at tvinge hende ind i nogen rytme, så jeg håber virkelig det kommer af sig selv snart, og at hun finder sine gode sovevaner frem igen.
Vi skal i mødregruppe kl. 14 idag. Det glæder jeg mig til, men jeg er godt nok træt. Det sætter hurtigt mærker på en, når man i nogen dage bliver vækket og holdt vågen også, flere gange om natten. Og paradoksalt nok har SP beordret mere hvile til moderen, for at det fortsat skal gå godt med amningen. For det med at Klara spiser så kort tid ad gangen, kan jo godt indikere at der ikke er så meget mælk? Men hun tager fint på.
Jeg vejede hende ved lægen i går, da jeg fik en spiral (AV!!) og hun vejer 6200 g. nu – allerede 200 g. mere end for en uge siden da SP var her.

For det har jeg ikke kunnet i dagevis nu.. Nå, det kunne jeg så godt i dag. Men hvad gør man så med indlægget fra i onsdags, som den stadig ikke vil ligge ind nogen steder? Måske er det bare ikke godt nok skrevet? Jeg prøver at putte det ind her:
Lidt af hvert,
kommer der i det her indlæg. Først vil jeg huske at skrive, at den shoppetur sidst, ikke blev nogen succes. Klara sov da vi puttede hende i vognen, men vågnede så og skreg hele vejen i metroen. Ind på toilettet i Magasin og amme! Det hjalp lidt, så hun lå og kiggede mens vi mødte min søsters eks, der jo lige skulle se vidunderet.
Så gik vi videre og hun blev sur igen – meget sur! Hurtigt ned i en sidegade, finde en bænk og amme igen. Hun er kommet ind i sådan en dårlig rytme, med at spise kort tid ad gangen og så være sulten igen kort tid efter. Det virker som om, hun ikke kan koncentrere sig? Jeg prøver at få ro omkring amningen, men lige den dag var det jo lidt svært eftersom vi befandt os på Strøget…
Nå, glad unge igen, ned i vogn, 5 min. senere skriger hun igen. Jeg VED det er fordi hun er træt og ikke kan/vil falde i søvn. Men Klara tror ikke på mig, når jeg siger det – hun vil bare OP nu!! I tilbageblik kan jeg se, at det også var en fejl at hun ikke lå i sin voksi pose i vognen, men det var bare for varmt til den, den dag…
Nå, så går vi i Illum, fordi der forhandler de den frakke jeg gerne vil have. Jeg stopper i stedet ved Lamaze legetøjet og er meget fristet af en sommerfugl der siger lyde når ungen sparker på den i kravlegården. Jeg vil dog lige vente til efter barnedåben og se, hvad hun får af gaver.
Så opdager vi, at det mærke frakken er i, er på en helt anden etage og så gider jeg simpelthen ikke mere. Jeg ved det er et spørgsmål om tid, før Klara eksploderer helt, fordi hun nu er overtræt, og jeg kan alligevel slet ikke koncentere mig om at prøve noget på. Vi skynder os ud og når ca. 10 meter op ad Købmagergade, så skriger hun igen og er kun stille når jeg tager hende op i armene. Jeg siger så til min søster, at jeg ikke gider mere. Det er synd for Klara at hun ikke kan få sovet og det er ikke sjovt for mig at gå der med hende. Så vi giver os til at gå hjem – fra amagertorv til min lejlighed på amager er det en god halv times gåtur ca. Og selvfølgelig falder Klara i søvn i det øjeblik vi holder vognen i bevægelse og kommer lidt væk fra alle de folk og stemmer… Så hun sov hele vejen hjem og vågnede igen, da vi trådte indenfor døren. øv.
Hun har også sovet dårligt om natten de sidste par dage. Vågner flere gange og har svært ved at falde i søvn igen. Sådan har hun ikke været før, men under ingen omstændigheder står vi op kl. 5 her i huset, så vi ligger i sengen og kæmper med hende til stoffer står op med hende omkring kl 8 – så sover jeg videre og så kommer hun ind igen her kl. 9 og får en ammetår og falder i søvn igen.
Jeg har svært ved at tvinge hende ind i nogen rytme, så jeg håber virkelig det kommer af sig selv snart, og at hun finder sine gode sovevaner frem igen.
Vi skal i mødregruppe kl. 14 idag. Det glæder jeg mig til, men jeg er godt nok træt. Det sætter hurtigt mærker på en, når man i nogen dage bliver vækket og holdt vågen også, flere gange om natten. Og paradoksalt nok har SP beordret mere hvile til moderen, for at det fortsat skal gå godt med amningen. For det med at Klara spiser så kort tid ad gangen, kan jo godt indikere at der ikke er så meget mælk? Men hun tager fint på.
Jeg vejede hende ved lægen i går, da jeg fik en spiral (AV!!) og hun vejer 6200 g. nu – allerede 200 g. mere end for en uge siden da SP var her.

Ja, og efter den spiral lovede jeg mig selv at det er sidste gang i meget lang tid der er nogen der roder med mit underliv. Hold op, hvor er jeg træt af alle de hænder der har pillet, udvidet, løsnet, sat ting op, taget ting ud, syet sammen o.s.v. i mit underliv de sidste par måneder. I går følte jeg mig helt krænket, og gik lige hjem og krøb ind under dynen med Klara. Der lå vi så og skiftevis ammede, sov og moslede rundt indtil stoffer kom hjem og måtte høre på mig, der hele aftenen hvæsede "alle mænd er svin" med jævne mellemrum. Så den der lidenskabelige genforening i sikker sex, vi havde sat næsen op efter, d
en er lige udskudt et par dage mere tror jeg. kh Julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.