Nå, men kan I huske det der Pinterest jeg skrev om? Jeg synes ikke, jeg kan se jer alle sammen derovre endnu?? Det er virkelig smart, og nu får det også direkte indflydelse på min hverdag (ud over det med at det stjæler timevis af min fritid…)
Den anden dag pinnede jeg nemlig dette billede, fordi det så så lækkert ud.
Og så LAVEDE jeg rent faktisk også de kartofler. Det er ret simpelt. Man koger nogle kartofler. Så lægger man dem på en plade med bagepapir. Så banker man dem så de går tilpas i stykker. Pas på det ikke er i atomer. Og så drypper man med olivenolie og salt og peber og så ind i ovnen og gøres sprøde. Sådan en 175-200 grader i 10-20 min. alt efter ovn og kartofler og sådan.
Børnene er VILDE med dem. De æder sindssygt mange af dem. Såeh, du ved, hvis du gerne vil fylde dit barn med kartofler (eller din mand, de virker også på mænd) så er det her bare ALLEtiders metode!
Tak for inspiration – det er serveret til aftensmaden. Teenager på 17 spiste med velbehag, men har også et hadsk forhold til pasta og ris efter et år på efterskole. Yngste på 7 gider ikke spise kartofler, trods tip fra kartoffelwoman! Det skal helt sikkert serveres igen! Har du et tip til hvordan de kartofler bankes, så de ikke bliver flade? Ikke at alle blev flade, men…
Jeg gjorde det med enden af min brødkniv… altså håndtaget. Forsigtigt.
Tak for vidunderlig pakke! Retro-love <3