Se lige mig!

Jeg har fået en lampe over mit spisebord! Efter KUN 5 år i det her hus, er det nu lykkedes at få en lampe op som 1) virker og 2) bliver hængende!
Er I klar over, hvad det kommer til at betyde for mit sociale liv??
Nu kan vi også have gæster om vinteren!

20110929-194649.jpg

20110929-194656.jpg
Nå, synes du der roder på mit spisebord?? Jamen det er jo fordi vi bor her. Og en sætter lamper op og en anden broderer.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Se lige mig!

 1. Johanne skriver:

  Tillykke med den, og den er flot. Og jeg kender godt den intense lykkefølelse når et boligprojekt føres ud i livet. Hos os tager den slags også tid.

 2. Maja skriver:

  Åh, den er smuk! Men herhjemme er jeg vist den eneste, der ville synes det … (ikke fordi, jeg ikke er glad for vores Le Klint Undercover, for det er jeg – jeres er bare SMUK på en helt anden måde! Og klassisk, uden at være en klassiker (så vidt jeg ved, men hvad ved jeg egentlig om den slags?)).

 3. ulla skriver:

  Hastværk er lastværk, er det ikke sådan man siger?? Men nu hænger den der og den er super flot..måske jeg lige skulle vise manden herhjemme, hvordan det kan se ud med en lampe hængende fint over et bord, det mangler der nemlig også her (men vi har også kun boet her i 4½år, sååååå)

 4. Lone skriver:

  Jeg er desværre ikke den store lampe-mærke-kender, men jeg synes det er en VILDT fed lampe! Hvor kan man være så heldig at finde den? og hvor meget skal jeg spare op….? :o)

 5. Lene skriver:

  Nej, hvor er den flot!
  Ps. har en nøjagtig magen til hængende over mit spisebord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.