Klappende Klara!!Hurraaaa! Giv en hånd til barnet med den hurtigste udvikling (måske) nogensinde! Juhuuu, stort applaus!!
Ja, pludselig i dag i mødregruppen, efter måders intensiv overtalelseforsøg og en farmor der siden barnet var 2 uger (ca.) har sagt "kan du klappe kage, Klara? klappe klappe kage??" – hvortil barnet lydløst svarede "…klap i…"
– så pludselig i dag, så klappede det hele og guldklumpen klappede på livet løs.
Hun klappede da jeg pakkede brystet ud for at amme hende. Hun klappede af leverpostejmaden, hun klappede af de andre små unger, hun klappede af sin mangofrugt.
Og sørme om det ikke fortsatte herhjemme! NU klapper hun af sin far, af kattene og hun klappede af telefonen, da vi ringede til morfar med de store nyheder.
Det hele er klappet og klart! 🙂 Hun er en klapper!

Hun bliver også ved med at prøve at rejse sig op, men ikke med så stor succes som i mandags. Hun tager fat i min arm og trækker sig op, når jeg sidder ved siden af hende.

Tilgængæld har hun ikke gidet sove hele dagen og er enormt pyldret – men det er måske fordi hun har for travlt med at lære nye ting?
Jeg er dødtræt og har ondt i hovedet, fordi hun larmer så meget og hele tiden vil hænge på arm.

I morgen skal stoffer ud på skolen og skrive opgave med sin gruppe, og jeg er NØDT til at finde på noget at lave, for jeg dør simpelthen, hvis jeg skal sidde spærret inde på 4. salen med det hyperenergiske, småsure, klappende og vilde barn… hun skal ud og se noget/nogen! Hvad skal jeg dog finde på…

Lige nu er hun rasende!! For hun har ikke sovet meget i dag, så hun er træt og gider ikke spise aftensmad. Det kan vi ikke holde ud at høre på i længden, så nu bliver hun nattepuslet. Så må vi håbe hun er mæt nok til ikke at vågne en gang i timen hele natten, for så bliver det da bare en rigtig rigtig sjov dag i morgen… not – med hende og mig alene.
Hun har sådan en visuel måde at være rasende på… krummer sig sammen, bliver rød i hovedet – ligner lidt en der presser – og så trækker hun skuldrene op om ørerne og brøøøler – wraaargg – arrrrggg – grrrrrr – ja, okay Klara – vi har fattet det!! 🙂

kh Julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.