Klara 5 år

Klara fylder 5 år i dag. Og hendes mor er tilsyneladende blevet gammel – jeg havde lige skrevet et langt fint indlæg, og så kom jeg til at lukke den browserfane ned. Super fedt, virkelig tjekket, spørg lige om jeg hader mig selv. Aj okay, det gør jeg ikke, men jeg er vred så. Og skuffet!

Jeg sov længe sammen med Agnes i dag, for Klara er på ferie hos mormor og morfar. De skal sejle fra svendborg til kbh. i dag på min fars arbejdsplads, det gode skib Haabet. Klara glæder sig selvsagt meget, så jeg må overleve at vi ikke er sammen på denne hendes første halvrunde fødselsdag.

Magisk nok, så vågnede jeg præcis kl. 8.50, som er dér hun blev født for 5 år siden.

Klara 5 år i billeder:

1234 65789

101112131514

– og nu har hun også en lillesøster, som hun elsker overraskende meget. Det er så vidunderligt at se. Jeg troede, der ville være mere jalousi, men nej. Agnes er rykket ind på første pladsen. Det er hende hun vil snakke med i telefonen, når vi ringer til hende hos mormor. Det er Agnes hun først spørger til om morgnen. Det bliver de to, sammen, for evigt. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

20 Responses to Klara 5 år

 1. Sara skriver:

  Tillykke med din smukke datter 🙂

 2. kirsten skriver:

  Tillykke med Klaras fødselsdag!
  Kh Kirsten

 3. carina skriver:

  Tillykke med Klara.
  Sikke store de bliver vores piger!

 4. Eva skriver:

  Et stort tillykke med den store pige. Det er altså vildt de allerede er 5 år. Når jeg ser Klaras frisure gennem årene så ligner det min datters. Hun er nu to år og jeg er temmelg bekymret for om hun nogensinde får andet end det der tynde fehår. Men jeg kan jo se at det er gået meget godt for Klara 🙂

 5. julie skriver:

  Ja, det er gået ret godt. Hendes er faktisk meget tykt nu. Jeg ville dog ønske, at nogen havde sagt noget til mig, i den der periode hvor hun havde bundesliga nakkehår… f.eks. det billede i toget – dér er en, der trænger til en klipning!

 6. Stort tillykke! Elsker alle de der happy family billeder. Især det med cyklen. Tænk at sådan en lille baby på bare 5 år er blevet sådan en stor dejlig pige. Skønt.

 7. Charlotte skriver:

  Tillykke til Klara – vidunderlige billeder – føles som meget kort tid siden jeg selv havde sådan en nuttepige. Lige til at kramme er hun.

 8. Jette skriver:

  Hej Julie
  Stort tillykke til dig og din familie med jeres store pige
  🙂 Jette

 9. Marie skriver:

  Tillykke med Klara!

 10. millevanille skriver:

  Stort tillykke til og med hende! Hun er sørme en køn og sød pige.. 🙂
  Agnes ligeså.
  Håber i har haft en dejlig dag, i solskinnet og regnvejret.
  Knus og hurra
  Mille

 11. Lisbeth skriver:

  TILLYKKE med Klara – skønne billeder. Hvor dine to tøser ligner hinanden :o)
  Kh Lisbeth – med en meget forventningsfuld snart-5-års-fødselar i huset

 12. Katja skriver:

  Tillykke med Klara.
  Skønne billeder

 13. Krydderkværnen skriver:

  Hvor er hun altså bare for skøn. Tillykke til hende.

 14. Line fra Vanløse skriver:

  Jamen, tillykke :o)
  Sovetryner..
  Derfor I ikke var hos hende fitness-dullen??
  Lækker unge hende Clara. Men jeg tror altså, du er kommet til at sætte et af Agnes´ babybilleder ind i stedet :o)

 15. julie skriver:

  Ja, vi vågnede lidt for sent til mandags-tortur… og nej, det er Klara – de ligner bare hinanden så meget! (joker du??)

 16. Line fra Vanløse skriver:

  Ja, de tvar bare for sjov, det med billedet af Agnes :o)
  Kan godt se forskellen, men for søren, hvor de dog ligner hinanden :o)
  Hviket Agnes nu slet ikke skal være ked af..

 17. julie skriver:

  🙂 nå okay 🙂 – jammen jeg havde også ønsket mig en til af samme gen-masse. Faktisk kunne det være sjovt med en hel flok der lignede hinanden…

 18. Karen skriver:

  Tillykke til Klara! Håber hun havde en god dag på båden med mormor og morfar. Så er man godt nok en stor pige når man kan tage sådan en tur 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.