Klara 9 år

Så er det ni år siden jeg gik over til the Dark side. Det er vildt, at der er gået så mange år. At hun bliver så stor. Uden at spørge om lov.
Hun er årsagen til at denne blog overhovedet startede, så alene for det skylder jeg hende tak. Men også for at have lært mig om forløsning, tålmodighed, sand desperation, ægte kærlighed og mange andre følelser, som jeg vist ikke rigtig havde udforsket helt ud i hjørnerne, før jeg mødte hende.
Hun er et pragtfuldt menneske, og jeg er priviligeret fordi jeg får lov til at følge hende så tæt og får en lille smule lov til at forme hende og hjælpe hende, på hendes vej her i livet. Det er altid en underholdende og interessant rejse, sammen med dig, Klara. Tak for dig.

20120707-075346.jpg

20120707-075358.jpg

20120707-075433.jpg

20120707-075501.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Klara 9 år

 1. Iben skriver:

  Så tudede jeg lige lidt…

 2. Marie-Louise skriver:

  Smukke, smukke pige(r)!

 3. Frederikke skriver:

  Tillykke med hende 🙂

 4. Charlotte skriver:

  TILLYKKE KLARA 🙂 Håber du får den allerdejligste dag.
  Tak Julie, for at lade os følge – Husker jeg fandt din blog som en af de allerførste. Har nok været omkring 2004, og fik hurtigt læst mig tilbage til du startede.
  Har været en glæde at følge dig, Klara, Agnes og hvad der er sket i jeres liv. Vuggestuestart, børnehave – flytning fra lejligheden til havehalløj – ja blev helt rørt da jeg så billederne og kan se hvor stor hun er blevet.
  Rigtig god dag til jer alle.

 5. Carina skriver:

  Stort tillykke med hende! Tænk sig at det virkelig er 9 år siden Klara kom til.

 6. Jytte Isberg skriver:

  Tillykke til Klara 🙂

 7. Charlotte skriver:

  Du har to så smukke døtre …
  Tillykke med Klara

 8. mette skriver:

  Tillykke med Smukke Klara!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.